HyperX fülhallgató prémium alapokon, fejkövetéssel

Az Cloud Orbit S egy kiváló fejhallgató lesz a játékosoknak, de a zenekedvelők sem fognak benne csalódni.

HyperX fülhallgató prémium alapokon, fejkövetéssel

A HyperX sokféle játékosoknak szánt terméket vonultat fel a CES-en, de ezek közül talán a Cloud Orbit S a legérdekesebb. A vállalat Cloud szériája nagy népszerűségen örvend évek óta, és a mostani újdonság csak ismét bebizonyítja, hogy ez egyáltalán nem a véletlen műve; a Kingston Technology zászlaja alá tartozó márka nagyon érzi, hogyan kell remek fejhallgatókat kalap alá hozni.

A HyperX Cloud Orbit S egy felsőkategóriás termék lett, ez a vállalat új csúcsmodellje, és ennek megfelelően minden tekintetben kiemelkedő teljesítményt fog nyújtani. A szerkezet kapcsán az első és legfontosabb dolog, amit el kell mondani, hogy az Audeze által előállított planár mágneses hangkeltőre épül. Ez az 50 milliméteres egység azért igazán érdekes, mert állítólag egészen extrém frekvenciatartományt képes torzítás nélkül megszólaltatni, és kiemelkedő jel-zaj viszonnyal üzemel. Ez az egyike azon kevés játékosoknak szánt fejhallgatóknak, ami olyan hangszórót vonultat fel, ami „audiofil-kategóriás” jelzővel illethető. És annak érdekében, hogy a játékosokat megfelelően szolgálja a kiegészítő, a HyperX valószínűleg úgy hangolta a Cloud Orbit S-t, hogy remek térérzetet biztosítson.

Azon túl, hogy az új fejhallgató nagyon szépen fog megszólalni, egy másik rendkívüli képessége is van, méghozzá a fejkövetés, ami a Waves Nx technológián alapul, és nem meglepő módon ez a fejlesztés is az Audeze nevéhez köthető. A fejkövetéshez tartozik egy különleges DSP és persze egy megfelelő driver is, ami folyamatosan gondoskodik a hangok megfelelő pozícionálásáról. Attól függően, hogy merre nézünk, változik majd a hangok iránya, tehát ha elfordítjuk a fejünket, nem a monitor marad a kiindulási pont. A cserélhető kábeles Cloud Orbit S 7.1-es virtuális hangzás előállítására lesz egyébként képes, szóval papíron nagyon pontosan tudja majd visszaadni a játékokban a különböző hangok forrásának az irányát. A gamerek számára a HyperX új fejhallgatója igazán vonzó lehet, de eléggé mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki meg szeretné vásárolni.

A HyperX Cloud Orbit S 330 dolláros áron lesz elérhető a boltokban, de hozzá lehet jutni a Waves Nx szoftvere nélkül is, így pedig kereken 300 dollárt fog kóstálni.

Galéria megnyitása

És míg a HyperX azon volt, hogy az Audeze technológiáit felhasználva egy remek játékosoknak szánt fejhallgatót hozzon össze, addig ugyancsak a CES keretében az Audeze is kiállította a saját megoldását. A Mobius fejhallgató több ponton is hasonló képességekkel bír, mint a Cloud Orbit S. Ebben is ugyanazok az 50 milliméteres planár mágneses hangkeltő található, mint a társában, és ez is biztosít fejkövetési funkciót a lehető legjobb hangzásbeli élmény elérése érdekében. Mivel itt is a gamerek lesznek/vannak a célcsoportban, a tervezők nem feledkeztek meg a mikrofon biztosításáról sem. Az Audeze Mobius viszont egy fokkal még a HyperX Cloud Orbit S-nél is drágább, ezért ugyanis 400 dollárt kell leszurkolni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap