HTC Sense 5: korábbi modellekre is

A HTC az Android 4.1.2 érkezésével a régi Sense felhasználói felületet is dobta. A HTC One már a Sense 5-tel jött, de több eszköz is megkapja ezt visszamenőleg.

HTC Sense 5: korábbi modellekre is

A HTC nyilvánosságra hozta azoknak a telefonoknak a listáját, amik első körben részesülhetnek a Sense 5 UI-t hozó frissítésben. A HTC One mellett négy másik mobilra kerül így friss bőr: a One X, a One X+, a Butterfly és a felsőkategória belépőmodellje a One S kaphatja meg a Sense 5-öt.

Elsősorban a nemzetközi modellekre fognak koncentrálni, ezért is nem kerül egyelőre frissítésre a HTC DNA. A vállalat először nem reagált a Facebookon feltett frissítésekkel kapcsolatos kérdésekre, de az AndroidPolice-nak végül megerősítették ezeket az információkat:

"A HTC a következő hónapokban frissíteni kívánja néhány, már forgalomban lévő eszközét, ideértve a HTC One X, One X+, One S és a HTC Butterfly globális változatát. Fontos azonban megjegyezni, hogy egyes szolgáltatások, amiket a HTC One által kínált új hardver tesz lehetővé, nem lesznek elérhetőek a szoftverfrissítésekkel."

Ennek fényében egyelőre abban nem lehetünk biztosak, hogy milyen új képességeket kapnak majd a régebbi modellek tulajdonosai. A hiányzók között elsősorban a kamerához kapcsolódó dolgok - mint például a HTC Zoe - lehetnek azok, amiket nem örökölnek meg az elődök. Az átalakított felület és a BlinkFeed minden bizonnyal nem ütközik a fent említett akadályokba. A BlinkFeed segítségével egyetlen állandó hírfolyammá alakítható a kezdőképernyő, ahol kizárólag a felhasználó által igényelt információk jelennek meg. Ez összefoghatja a közösségi oldalak aktuális történéseit, listázza a fotókat, üzenteket vagy bármi mást.

Sajnos a Sense 5 továbbra is csak az Android 4.1.2-re épül, ahogy azt a HTC One-nál már láthatjuk. Az tehát továbbra sem ismert, hogy az Android 4.2 érkezésével kapcsolatban mikor foglal állást a HTC.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward