HTC Primo

A taiwani vállalat egy újabb készüléke kezd körvonalazódni Primo néven, amit ezúttal már fényképen is megcsodálhatunk, feltehetően a felső-középkategória termékpalettáján fogja bővíteni ez az okostelefon, és talán a zeneiség komoly szerepet kap majd.

HTC Primo

A taiwani vállalat egy újabb készüléke kezd körvonalazódni Primo néven, amit ezúttal már fényképen is megcsodálhatunk. Feltehetően a felső-középkategóriát célozza meg ez az okostelefon, és talán a zeneiség komoly szerepet kap majd benne.

A HTC Primo előlapján nem a hatalmas kijelző fogja kiszúrni a felhasználók szemét, hanem a Beats by Dr. Dre logó. Arról nincs információ, hogy milyen formában lesz a csomag része a Beats készlet, de feltehetően itt is ugyanazt a fülhallgatót és a hangchipet is megkapjuk, mint a drágább eszközök esetében. A készülék kijelzője Super AMOLED technológiát használ, 3,7 colos képátlóval rendelkezik és Gorilla Glass védi, sajnos a felbontást nem közölték, de talán WVGA lesz terítéken. Kapunk még a telefonnal egy kétmagos lapkát, ami 1 GHz-en üzemel, de a gyártója ismeretlen, a rendszermemória szokatlan módon mindössze 512 MB lesz 1 GB helyett, a hátlapon pedig egy 5 megapixeles f/2.0 apertúrás kamerát találunk, ezzel kevés fény mellett is szép képek készítésére nyílhat lehetőségünk.

A Primo az Android 4.0 és ezzel együtt a Sense 4.0 felületet kapja majd meg, a várható ára pedig 390 dollár körül alakulhat egyes értesülések szerint. A bemutatóra az MWC során számíthatunk, a HTC Ville és a HTC Endeavor (Edge), valamint a Quattro táblagép társaságában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward