HotFix érkezett a Doomhoz: itt a Crimson Software 16.5.2.1

Az új eszközillesztő szoftver a Radeon R9 390-es sorozat teljesítményét javítja, így a 16.5.2-es kiadáshoz képest akár 35%-os gyorsulás is elérhető az új Doom alatt.

HotFix érkezett a Doomhoz: itt a Crimson Software 16.5.2.1

Az AMD a napokban adta ki legfrissebb Radeon Software Crimson Edition sorozatú eszközillesztő szoftverét, amely a 16.5.2-es verziószámot viselte. Az a kiadás egyebek mellett az új Doomhoz is kapott némi optimalizációt, de most egy új driver érkezett, ami béta státuszú, szerepkörét tekintve pedig leginkább Hotfixként sorolható be, hisz csak egyetlen újítást kínál: további optimalizációkat nyújt a Doomhoz.

Az első driver alkalmazásakor a Radeon R9 390-as sorozat tagjainak teljesítménye elmaradt az elvárható szinttől, így az AMD szakemberei készítettek egy új kiadást. A 16.5.2.1-es béta driver az újabb optimalizációk hatására jelentősen, akár 35%-kal javítja a Radeon R9 390-es sorozatú videokártyák teljesítményét a szóban forgó játék alatt, így érdemes lehet telepíteni. A szoftver a Radeon R9 390-es család mellett a Radeon R9 290-es sorozat teljesítményét is javíthatja, hiszen az alapok ugyanazok. Ahogy az a WCCFTECH méréseiből is látszik, valóban hoz némi gyorsulást az új driver.

Diagram: WCCFTECH

Az új driver Windows 7 SP1, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerhez érhető el, termékek frontján pedig a GCN alapú asztali- és mobil videokártyákat, valamint a GCN alapú asztali- és mobil APU egységeket támogatja, ahogy azt már megszokhattuk. Ez azt jelenti, hogy videokártyák terén a Radeon 7700 / 7700M modellektől felfelé, APU egységek terén pedig a Kaveri, illetve újabb modellekhez telepíthető a 16.5.2.1-es kiadás, ami 32-bites és 64-bites változatban egyaránt megjelent.

Az AMD Radeon Software Crimson Edition 16.5.2.1 letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward