Hordozható második kijelző laptopokhoz

Bemutatta legújabb alkotását, a Field Monitor Pro-t a Mobile Monitor Technologies, melyet elsősorban azoknak ajánlja, akiknek sokat kell utazgatniuk munka közben, különös tekintettel a könyvelőkre - de persze kétségkívül hasznát vehetik mások is az extra képernyőfelületnek.

Hordozható második kijelző laptopokhoz

Bemutatta legújabb alkotását, a Field Monitor Pro-t a Mobile Monitor Technologies, melyet elsősorban azoknak ajánl, akiknek sokat kell utazgatniuk munka közben.

A Field Monitor Pro 15,4 hüvelykes, de a felbontásáról sajnos nem írtak semmit. Laptopszerűen összehajtható, így könnyen szállítható (mindössze 2 kg), és kellőképpen védett is. A burkolata is különösen erős, és közel kétszer olyan vastag (2,5 mm), mint a laptopoké általában.

A laptopunkhoz USB-n keresztül (2.0) csatlakozik, szerkezeténél fogva a képernyő is egy szintben van azéval; a Field Monitor Pro alsó része szinte teljesen üres, így akár írófelületként is használható, de azért szorítottak helyet rajta egy numerikus billentyűzetnek is arra az esetre, ha a saját gépünkön nem lenne.

A várható érkezési időpontja egyelőre nem derült ki (azon túl, hogy valamikor jövőre, ami így még kissé tág időkeret).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward