Hordozható e-book olvasó az iRex-től

Az iRex bemutatta hordozható e-book olvasóját, ami nagyon jó belső tulajdonságokkal és kellemes külsővel hívja fel magára a figyelmet.

Hordozható e-book olvasó az iRex-től

Az iRex bemutatta hordozható e-book olvasóját, ami nagyon jó belső tulajdonságaival és kellemes külsejével hívja fel magára a figyelmet.

Az iLiad Book Edition 16-féle szürkeárnyalat megjelenítésére képes a 8,1-hüvelykes XGA-felbontású kijelzőjén. A központi egység szerepét egy 400 MHz-es XScale processzor tölti be, 64 MB RAM-memóriával karöltve. A tárolásról 256 MB beépített flash-memória gondoskodik, bővíteni USB-porton, valamint MMC- vagy CompactFlash-kártyákon keresztül lehet.

Képes PDF, HTML, TXT, Mobipocket, JPG, BMP és PNG formátumú fájlok olvasására, és megjelenítésére. Travel-hub kiegészítője pedig Ethernet-porttal rendelkezik, ami számtalan lehetőséget nyit fel még előttünk. Méretekben 21,6 x 15,5 x 1,6 cm-rel, és 430 gr súllyal rendelkezik. Lehetőség van még az érintőképernyőre ceruzával megjegyzéseket felvinni.

Európában május 9-én várható csöppet sem alacsony, 499 eurós áron, amihez jár 50 darab klasszikus témájú könyv, vélhetően Mobipocket formátumban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward