Honor mobilok is kaptak Emotion UI frissítést

A Huawei az előzetes terveknek megfelelően cselekedett, de még a vártnál is több telefont frissített.

Honor mobilok is kaptak Emotion UI frissítést

Már korábban bejelentette a Huawei, hogy az Emotion UI grafikus felhasználói felület legújabb verziója több okostelefonra is eljut majd a következő hetekben. És az előzetes információknak megfelelően a napokban elindult az első frissítési hullám. Méghozzá némi meglepetéssel.

A kínai szakemberek legutóbb csak Huawei készülékekre harangozták be az Emotion UI 9.1 érkezését, de mint az mostanra kiderült, szerencsére több Honor is érintett ebben. A Huawei korábban csak arról beszélt, hogy az EMUI-t megkapja majd a Mate 10 és a Mate 10 Pro, valamint a Porsche Design Mate 10, és a Huawei P20/ P20 Pro, továbbá a Porsche Design Mate RS. A legújabb hír tanúsága szerint viszont már a Huawei Nova 3 is beállt a sorba, és ezen felül frissült a Honor 10, a Honor V10 (View 10) és a Honor Play is. Összesen tehát ezúttal 10 okostelefonra kezdte el terjeszteni a vállalat az Emotion UI 9.1-et.

Galéria megnyitása

Ez a frissítés főverziós előrelépést nem hoz, a rendszer alapját továbbra is az Android 9.0 biztosítja itt. Viszont a Huawei szakemberei több olyan módosítást is bevetettek, amelyeknek köszönhetően egyebek mellett gyorsulással is számolni lehet. Az EMUI 9.1 már magában foglalja a GPU Turbo 3.0-t, ami a korábbinál több optimalizációt felvonultatva próbál majd jobb tempót nyújtani a támogatott játékok alatt, melyeknek a sora tovább gyarapodott. Olyan címek alatt fog ez jó hatást gyakorolni a teljesítményre, mint a Fortnite, az Arena of Valor, az NBA 2K18/2K19 és egyebek mellett a Minecraft – összesen 25 játék támogatott már.

Megjelent az Emotion UI 9.1-gyel az EROFS (Extendable Read-Only File System) fájlrendszer is, ami egyfelől 20 százalékkal jobb írási sebesség elérését teszi lehetővé a vállalat mérései szerint, másfelől pedig takarékosabban bánik a hellyel, így a frissítéssel tárkapacitás szabadulhat fel. Szóval a legtöbb frissítéssel ellentétben az EMUI 9.1 nem elvesz, hanem több helyet ad. A Huawei Vlog is új funkciókat kapott ezzel a frissítéssel, és megjelent néhány friss háttérkép is a kínálatban az eddigieken felül.

Galéria megnyitása

A Huawei-nél nincs megállás, hamarosan újabb frissítések érkezésével kell számolni. Az új Emotion UI verzió legközelebb már több középkategóriás okostelefonra is el fog jutni, és jó esély van arra, hogy az előzetes menetrendben szereplő Huawei készülékeken felül akkor is érintett lesz több Honor modell is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap