Hol a bözsi? alkalmazás iPhone tulajdonosoknak

Hol a bözsi? alkalmazás iPhone tulajdonosoknak

Az új alkalmazásnak szinte minden dolgozó ember hasznát veheti majd, hiszen a nevén és az ikonján túl semmi vicces nincs benne. A program lényegében azt mutatja meg nekünk, hogy az Erzsébet-utalványunkat mely üzletekben tudjuk levásárolni azon a környéken, ahol éppen tartózkodunk, vagy esetleg a későbbiekben fogunk.

 

Az app bejelöli a térképen az összes olyan boltot, ahol már elfogadják az új cafeteria utalványokat, így a munkavállalót nem éri kellemetlen meglepetés mikor fel szeretné használni. A Hol a Bözsi? online változattal is rendelkezik az iOS kompatibilis alkalmazás mellett, így nem csak az Apple termékek tulajdonosai számára elérhető. Annyi hátulütője van az online variánsnak, hogy nem képes útvonaltervezésre, viszont ha a böngészőnk támogatja a HTML5-ös geolocation képességet, akkor már a helyzetünket sem kell megadni. Az iTunesból letölthető program viszont már útvonalat is tervez, így még egyszerűbbé teszi a dolgunkat.

A Hol a Bözsi? fejlesztői arra kérik az felhasználókat, hogy akik tudatában vannak olyan elfogadó helyeknek, amelyek nincsenek benne az adatbázisban, jelezzék nekik az info@holabozsi.hu e-mail címen. Jelenleg közel 12 ezer olyan helyet tartalmaz már az oldal, ahol fizethetünk a magyar utalvánnyal. Az internetes felület innen érhető el, az alkalmazásért pedig ide kell ellátogatni, aki pedig a legfrissebb Bözsi hírekre is kíváncsi, klikkeljen ide és like-olja a hivatalos facebook oldalukat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward