Hófehér, súlyokkal is ellátott egér, kifejezetten játékosoknak

A Thermaltake gamer perifériákat tervező részlege kezelésbe vette a méltán népszerű Tt eSports Black egeret, amely csillogó hófehér ruhát és a korábbinál combosabb belsőt kapott, így neve is megváltozott.

Hófehér, súlyokkal is ellátott egér, kifejezetten játékosoknak

A Thermaltake Tt eSports részlege, amely termékeivel mindig a játékosok kedvében próbál járni, ezúttal egy új számítógépes egeret mutatott be, ami tulajdonképpen a Tt eSports Black névre hallgató egér módosított, frissített változata.

A vállalat mérnökei a felhasználói visszajelzések figyelembevétele mellett több fontos változtatást is végrehajtottak a korábbi modellen, így végeredményként egy sokkal kezesebb, precízebben működő, sokoldalúbb gamer rágcsáló született, ami a Tt eSports BLACK Snow Edition nevet kapta. A kissé furcsa elnevezéssel a gyártó illetékesei utalni akartak arra, hogy az újdonság méltán népszerű elődje, a Black alapjaira támaszkodik.

A 120 x 70 x 40 milliméteres mérettel érkező BLACK Snow Edition modell lakkhatású, fényes fehér műanyag borítást kapott, a stabilabb fogást segítő oldalbetétekkel. A még látványosabb megjelenés érdekében a görgő, a DPI jelző, illetve a Dragon logó egyaránt kék LED-es fényárban úszik. Az új egér egy friss, Avago gyártmányú, 5700 DPI-s lézeres szenzort tartalmaz. A lézeres szenzor érzékenysége akár játék közben is könnyedén módosítható, hála a DPI váltó gomboknak, amelyek a görgő felett helyezkednek el.

A hatgombos egér gombjai természetesen programozhatóak, a makrókat pedig immár 128 KB-nyi fedélzeti memória fogadja. A nagyobb "tárhely" jóvoltából 3 helyett már 5 profil eltárolására van mód, így összesen 30 makrót rögzíthetnek a játékosok.

Az OMRON típusú kapcsolókkal ellátott egérgombok élettartama nagyjából ötmillió kattintásra tehető, azaz strapabíró megoldásokról van szó. Az egérhez 1,8 méternyi fonott USB 2.0-s kábel is jár, amely nem hajlamos a tekeredésre. Annak érdekében, hogy az új egeret még hatékonyabban, még kényelmesebben használhassák a játékosok, hátulján kialakítottak a mérnökök egy tároló rekeszt, ahol apró súlyok kaptak helyet. A súlyok pozíciójának variálásával megtalálható a legkényelmesebb használatot biztosító súlypont. A szóban forgó rekeszben egyébként 5 darab, egyenként 4,5 grammos súly lapul.

A Tt eSports BLACK Snow Edition egér április közepétől lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, ára pedig 50 dollár magasságában helyezkedhet el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward