Hivatalosan is állást foglalt az Oppo az új gépekkel kapcsolatban

A vállalatnak két kiszivárgási üggyel is meggyűlt a baja. Most mind a Find 5 Mini, mind pedig a Find 7 kapcsán eloszlatták a kételyeket.

Hivatalosan is állást foglalt az Oppo az új gépekkel kapcsolatban

Az elmúlt napokban az Oppo kapcsán több új készülék híre is felröppent, de a vállalat ennek nem igazán örül. Ez persze nem is csoda, főleg annak fényében, hogy a pletykák egyik tárgyának a közlemény szerint semmiféle valóságalapja nincsen - legalábbis egyelőre nagyon úgy tűnik.

Hogy a kiszivárgott tervek közül melyik volt a megalapozatlan? Nos, nagyon úgy fest, hogy a sokak által nagy reményekkel várt Find 5 Mini nem létezik. "Egy cikkben felmerült, hogy valószínűleg készül a Find 5 Mini. Sajnos, nem tervezzük, hogy kiadjunk bármilyen Find 5 Minit." - áll a hivatalos válaszban. Az Oppo Find 5 kistestvére a korábbi híresztelések szerint az eredeti variánshoz hasonlóan négymagos lapkára alapozva, 3,7 hüvelykes HD megjelenítővel és ugyanolyan, de színes házzal készült volna - ha a tervek igazak lettek volna.

Az olcsó, mindössze 199 eurós Mini készültét tehát cáfolták, a Find 7-tel viszont pont az ellenkezője történt. Az Oppo elismerte, hogy már dolgoznak a Find 5-öt leváltó készüléken, de részleteket egyelőre nem árultak el ezzel kapcsolatban. "Izgatottak vagyunk, mert most dolgozzuk ki a következő telefont, ami a Find sorozatba fog besorolni, a Find 7-et. Azonban a fejlesztésnek még a korai szakaszában vagyunk, s nem véglegesek tervek. Nem tudjuk még a megjelenési dátumát jelenleg, de sajnos biztos nem lesz elérhető szeptemberig." - áll a Find 7-re adott reakcióban. Az utolsó tagmondat a pletykákra utal. Eddig ugyanis annyit "tudtunk" az Oppo következő csúcsgépéről, hogy 4000 mAh-s kapacitású akkumulátorból nyeri az energiát és 5 hüvelykes megjelenítővel fog debütálni, mint a jelenlegi modell, valamint szeptemberben mutatkozik majd be. Ezekből csak a feltételezett debütálási dátum kapott hivatalos cáfolatot, a másik két paramétert csak megkérdőjelezhetővé tették.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward