Hivatalos képek és más információk a OnePlus 7T-ről

A OnePlus új készüléke triplakamerával és kör alakú kameramodullal jön.

Hivatalos képek és más információk a OnePlus 7T-ről

A OnePlus minden évben kettő csúcsmodellt mutat be, és bár idén először eleve kettő készülékkel állt elő, már az év első felében a OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro révén, ettől függetlenül ugyanúgy készül a ráncfelvarrás is. Hamarosan befuthat a OnePlus 7T, ami talán szintén kettő kivitelben lesz kapható.

Az elmúlt hetekben már több pletykát is hallani lehetett a OnePlus 7T kapcsán, amiről azt lehetetett eddig biztosan tudni, hogy szeptember 26-án fog bemutatkozni. Most viszont Pete Lau, a vállalat vezérigazgatója a OnePlus hivatalos fórumán több képet is közkincsé tett, valamint a tervezéssel kapcsolatos vonalrajzokat is publikálta. És a felfedett képeken nemcsak azt lehet megfigyelni, milyen lesz a külcsín, hanem azt is, hogy a kamerarendszer miként fog alakulni – legalábbis az optikák szintjén.

Galéria megnyitása

A Lau által elérhetővé tett képekről egyértelművé vált, hogy már a OnePlus 7T is három kamerának fog otthont adni, és a szóban forgó képalkotók nem úgy helyezkednek majd el a hátlapon, ahogy azt korábban megszokhattuk. Az okostelefonnak egy kör alakú modulba lesznek összefogva a képi szenzorjai, és egymás mellett helyezkednek majd el ezek, nem pedig egymás alatt fognak felsorakozni. Az elő- és a hátlap egyaránt üveggel lesz lefedve, a hátulján ismét kellemes tapintású matt felületre kell számítani, a keret pedig fémből fog készülni, és emiatt antennacsíkok tarkítják majd. A pereme ível, lekerekített lesz a mobilnak, ennek köszönhetően kényelmesebben lehet majd fogni. És különleges színvariánsokkal lehet számolni, így például a képeken szereplő sötét-világos kékes átmenettel.

Galéria megnyitása

Az előlapi kamera továbbra is egy bemetszésen foglal majd helyet a OnePlus 7T-nél, ami a vázlatrajzokon figyelhető meg, hivatalos rendert ugyanis a mobil frontjáról nem osztott meg Pete Lau, csak a hátlap és a keret látható a konkrét terméket ábrázoló képeken. Azt is lehet látni, hogy a OnePlus megtartja a fizikai gombokat a kereten, és sajnos az is jól kivehető a vonalrajzokon, hogy a 3,5 milliméteres Jack aljzat innen is hiányozni fog, mindössze egy C-típusú USB kerül majd a szerkezet aljára.

A képek olyan magas felbontásúak, hogy leolvashatóak a kör alakú kameramodulon szerepelő felirat is. És ez alapján a triplakamera minden tagja fontos munkát fog végezni eltérő gyújtótávolságokkal. Lesz itt egy 17, egy 26, valamint egy 51 milliméteres gyújtótávolságú egység is, ami azt jelenti, hogy a főkamera egy ultra-széles látószögű, valamint egy zoomolásra alkalmas társat kap majd maga mellé. Ez komoly előrelépés a OnePlus 7 után annak ugyanis még csak egy szimpla 48 MPixeles kamerája volt egy olyan 5 megapixeles egységgel, ami a mesterséges mélységélesség létrehozásában segített. A OnePlus 7 Pro viszont eddig is hasonló felállással futott, csak extrémebb gyújtótávokkal dolgozott (13-78 mm), és ha érkezik a OnePlus 7T Pro, akkor valószínűleg annak is még jobb kamerarendszere lehet. Arról nem szólt a fáma, hogy milyen felbontásúak lesznek a kamerák, de az jól látható, hogy a LED-es villanó nem maradt le, és ez az optikák alá került.

Galéria megnyitása

A pletykák szerint egyébként a OnePlus 7T már egy 6,55 colos Quad HD+ felbontású AMOLED megjelenítőt vonultathat fel, amiről állítólag azt is el lehet majd mondani, hogy a 90 Hz-es képfrissítést is támogatja. A készülékbe már a Snapdragon 855+ mobilplatform kerülhet majd, amihez 8 GB-nyi rendszermemória kapcsolódhat, de biztosan lesz több kivitele is. Az akkumulátor pedig 3800 milliamperesre hízhat. De ezek még csak pletykák, hivatalosan szeptember 26-án derülhet ki minden a OnePlus 7T-vel kapcsolatban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap