Hivatalos kép szivárgott ki az új iPhone-okról

Hivatalos kép szivárgott ki az új iPhone-okról

Egyre közelebb van az új generációs iPhone-ok bemutatása, és ennek megfelelően szaporodnak az információk ezekkel az eszközökkel kapcsolatban. Ezúttal a 9to5Mac exkluzív képeket osztott meg, amiken az érkező okostelefonok és az egyik Apple Watch szerepel, és azt is megosztotta a nagyközönséggel, mi lesz az új mobilok neve.

Galéria megnyitása

A hivatalos renderen az OLED technológiás megjelenítővel felvértezett iPhone-ok párosa figyelhető meg egymáson. Az alsó készülék az eddigi információk szerint egy 6,5 colos panellel fog szolgálni, a felül látható pedig, az iPhone X-hez hasonlóan 5,8 hüvelykes lesz. Szintén a mostani kiszivárgás eredményeként már azt is tudni véljük, hogy az Apple a készülékeket iPhone XS néven mutathatja majd be, amit az iPhone X-ből kiindulva iPhone tíz S-nek kell majd ejteni. A megjelent kép érdekessége még, hogy pont abban az arany színben szerepelnek rajta a mobilok, ami szintén újdonságnak számít majd idén. (Korábban napvilágot látott fotókon már lehetett ezzel a színnel találkozni.) Az okostelefonok renderén olyan háttér van beállítva, ami érzékelteti, hogy az egész előlapot kitölti a kijelző van itt, ugyanakkor a bemetszést nem engedi láttatni, de ezúttal is számítani kell erre.

Galéria megnyitása

A másik 9to5Mac által megszellőztetett képen az Apple Watch Series 4 szerepel. Ennek az az érdekessége, hogy a korábban alkalmazottnál nagyobb lesz a megjelenítője vékonyabb kávába csomagolva. Állítólag kb. 15%-kal nő a képátló a különböző méretű okosóráknál. A viselhető kiegészítőt ábrázoló renderképen azt is meg lehet figyelni, hogy egy új digitális számlap is érkezhet, ami a korábbiaknál sokkal informatívabb. Az oldalsó gomb és a korona között pedig megfigyelhető egy apró lyuk, ami eddig nem volt ott. Ez valószínűleg egy második mikrofonnak lehet a helye, amit talán zajszűréshez fog használni az Apple. És egyébként megint változik a korona mintája, ami ugyan apróság, de ez alapján könnyen fel lehet ismerni az aktuális terméket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward