HIS Radeon HD 6670, alacsony profillal

A HIS illetékesei egy új videokártya bemutatásával kezdik a hetet, amely ezúttal nem más, mind egy Radeon HD 6670-es modell. A friss jövevény alacsony profilú felépítésével, kedvező árával és egyslotos, két kisméretű ventilátorral ellátott hűtésével próbál majd hódítani a piacon. A terméken elhelyezett hűtőborda alumíniumból készült, a ventilátorokon pedig a gyártó logója látható.

HIS Radeon HD 6670, alacsony profillal

A HIS illetékesei egy új videokártya bemutatásával kezdik a hetet, amely ezúttal nem más, mind egy Radeon HD 6670-es modell. A friss jövevény alacsony profilú felépítésével, kedvező árával és egyslotos, két kisméretű ventilátorral ellátott hűtésével próbál majd hódítani a piacon. A terméken elhelyezett hűtőborda alumíniumból készült, a ventilátorokon pedig a gyártó logója látható.

A kompakt és HTPC konfigurációkba egyaránt ideális választásnak tűnő újdonság GPU-ja szokás szerint most is 480 stream processzort tartalmaz, a GPU és az 1 GB-nyi fedélzeti memória között pedig a megszokott 128-bites adatsín teremt kapcsolatot. A kék nyomtatott áramköri lapon helyet foglaló GPU 800 MHz-es, a GDDR5-ös típusú memóriachipek pedig 4000 MHz-es effektív órajelen üzemelnek.

A DirectX 11-es, ATI Stream, UVD 3 és ATI Eyefinity támogatással ellátott termék egy D-Sub, egy DVI és egy HDMI videó kimenettel kerül a boltok polcaira. A Radeon HD 6670 Fan már kapható kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 129 dollár magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward