HIS 5450 Silence 1GB: passzív hűtő, PCIe x1 port

HIS 5450 Silence 1GB: passzív hűtő, PCIe x1 port

A HIS (Hightech Information System) egy új, kifejezetten a belépő szintű megoldásokat kereső felhasználókat megcélzó videokártyával rukkolt elő, amelynek különlegessége abban rejlik, hogy passzív hűtéssel, valamint alacsony profillal érkezik és PCI Express x1-es csatolófelületen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez.

A különleges termék a HIS 5450 Silence 1 GB nevet kapta és ideális megoldás lehet, ha egyszerű asztali gépbe keresünk egy olcsó, hangtalanul üzemelő videokártyát, vagy ha HTPC konfigurációt építünk, amelynél csak PCI Express x1-es slotba illeszkedő videokártya elhelyezésére van mód. Az új videokártya DirectX 11-es támogatással érkezik és természetesen többmonitoros támogatást is kínál, amit a rajta elhelyezet D-Sub, DVI és DisplayPort csatlakozók segítségével lehet igénybe venni. Az újdonság GPU-ja szokás szerint most is 80 darab stream processzort tartalmaz és 650 MHz-es órajelen ketyeg. A GPU és az 1 GB-nyi DDR3-as típusú fedélzeti memória között 64-bites adatsín teremt kapcsolatot, a memória chipek pedig kereken 1000 MHz-es órajelen üzemelnek.

A helytakarékos újdonság a Blu-ray filmek és az egyéb HD videók lejátszására természetesen tökéletesen alkalmas. A HIS a videokártya mellé két különböző PCI hátlapot is mellékel: az egyik az alacsony profilú kártyák számára kialakított bővítőhelyekhez, míg a másik a normál PCI bővítőhelyekhez alkalmazható.

A HIS legfrissebb terméke hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban is, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nem állnak rendelkezésre információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward