Hilton bűnösnek vallja magát a DUI-ügyben

Paris Hilton-t 36 hónap próbaidőre helyezték és elrendelték, hogy fizessen bírságot, miután bűnösnek vallotta magát hétfőn alkoholos befolyásoltság alatt történt gyorshajtásért.

Hilton bűnösnek vallja magát a DUI-ügyben

Paris Hilton-t 36 hónap próbaidőre helyezték és elrendelték, hogy fizessen bírságot, miután bűnösnek vallotta magát hétfőn alkoholos befolyásoltság alatt történt gyorshajtásért. A 25 éves Hilton nem jelent meg a bíróságon. Előterjesztését Howard Weitzman és Shawn Chapman Holley ügyvédek adták elő, tudtuk meg a városi ügyészségtől. Michael Sauer bíró azt is elrendelte, hogy a hölgy vegyen részt alkoholelvonó programban.

Paris választási lehetőséget kapott, hogy 24 hónapra csökkentik a próbaidejét, ha cserébe elvégez 40 óra közmunkát. Erről az opcióról egyelőre nem született döntés. A büntetés összesen 1,500 USD-re rúg. „A város ügyésze szerint ez igazságos döntés adott helyzetben.” – mondta el a helyettes ügyész, Ellen Sarmiento. Hilton tudósítója, Elliot Mintz, megerősítette a híreket, ám nem fűzött kommentárt hozzájuk.

Hiltont szeptember 7-én tartóztatták le, miután állítólag látták, ahogy egy hollywood-i utcán száguldozott Mercedes-Benz-ében. A rendőrség szerint nem volt beszámítható állapotban, és ezt az alkoholteszt is kimutatta. A véralkoholszintje 0,08 százalék volt, amely szint a felnőtt autóvezetőnél már törvénysértés jelent. Hilton később elmondta, hogy talán egy kicsit tényleg túllépte a sebességhatárt, és hogy éppen egy hamburgerért ment, mivel egész nap egy videoklipet forgatott, és nem evett közben semmit.

A hotelörökös énekesnő-színésznő-táskatervező elmondta, hogy egyetlen margarita-koktélt fogyasztott el aznap este egy jótékonysági fogadáson.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward