High Current Gamer tápegységek az Antectől

High Current Gamer tápegységek az Antectől

Az Antec a High Current Pro tápegység sorozat piacra dobása után nem sokkal most ismét új tápegységekkel jelentkezik, amelyek a High Current Gamer családban foglalnak helyet. A játékosoknak szánt tápegység családban ötféle modell van jelen, amelyek kábelek tekintetében nem moduláris, hanem fix felépítéssel rendelkeznek, azaz a rendszerünk számára szükségtelen tápkábelektől ezúttal nem lehet megszabadulni.

A friss tápegységek esetében közös tulajdonság, hogy mindannyian minőségi japán kondenzátorokkal érkeznek és 80 Plus Bronze minősítéssel rendelkeznek. Utóbbi annyit jelent, hogy a termékek 88% körüli hatásfokkal alakítják át a hálózati feszültsége a számítógép alkatrészei által igényelt egyenfeszültségre. A termékek 135 mm-es átmérőjű, dupla golyóscsapágyazással rendelkező hűtőventilátort kaptak, amely halkan és hatékonyan hűti a tápegység alkatrészeit. A High Current Gamer sorozat tagjai az ATX12V v2.3-as és az EPS12V v2.91-es szabványok követelményeinek teljes mértékben megfelelnek. Az aktív PFC támogatással is ellátott újdonságok 100000 üzemórán át képesek meghibásodás nélkül működni. Az új tápegységek szokás szerint túláram, túlfeszültség, túlterhelés, túlmelegedés és rövidzár elleni védelemmel egyaránt el vannak látva. A 400W-os, 520W-os és 620W-os példányok egyetlen +12V-os tápággal érkeznek, míg a 750W-os és 900W-os modellek esetében már négy darab +12V-os tápág áll rendelkezésre. Utóbbiak az Nvidia SLI minősítését is elnyerték.

A tápegységek terhelhetőségével kapcsolatos adatokat az alábbi táblázat tartalmazza.

A 400W-os, 520W-os és 620W-os példányokra három év garancia jár, de a két zászlóshajóra, azaz a 750W-os és 900W-os tápegységekre már öt év garanciát vállal az Antec. A HCG-400-as modell 54 euróért, a HCG-520-as 65 euróért, a HCG-620-as változat 80 euróért, a HCG-750W-os modell 106 euróért, míg a HCG-900-as csúcsmodell 120 euróért lesz elérhető.

 

Az új tápegységekkel kapcsolatban bővebb információhoz a típusjelzésükre kattintva juthatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward