Hibajavításokat hoz a friss iOS

Hibajavításokat hoz a friss iOS

Az Apple december 20-án adta ki az iOS 12.1.2-t, ami még néhány újítással is együtt járt, most pedig néhány bétát követően itt az iOS 12.1.3. Ez a frissítés az Apple hivatalos közleményében foglaltak alapján már kizárólag hibajavításokat szállít, nem érdemes más változásokat keresni benne.

Az első beszámolók szerint a legjobban várt javítás az Üzenetek szolgáltatással kapcsolatos. Ennél az alkalmazásnál a profil információ „Részletek” nézetben a legörgetéskor sok esetben az operációs rendszer egyszerűen nem tudta megjeleníteni a tartalmakat, éppen ezért csak a hiányzó dokumentum piktogramját látta a felhasználó minden helyett. De ennek a gondnak remélhetőleg már búcsút lehet inteni az iOS 12.1.3 telepítését követően. Mint ahogy azt a problémát is javíthatja ez a csomag, mely a Megosztási lapról küldött fényképeket nemes egyszerűséggel tönkretette azzal, hogy becsíkozta őket.

Galéria megnyitása

A tavaly megjelent iPad Pro modellek egy egyedi, hangtorzítást okozó hibáját is kiküszöbölte az Apple. Ezeknél a táblagépeknél többen is arra panaszkodtak a korábbi szoftverek mellett, hogy a külső hangszóró csatlakoztatását követen nem megfelelően szólt az eszköz, de ezt most a jelek szerint sikerült javítani. Az iPhone XS, az iPhone XS Max és az iPhone XR esetében pedig olyan hibát szüntetett meg az Apple, ami a CarPlay használata során néha a kapcsolat megszakadását okozta, és újra kellett csatlakoztatni a fedélzeti rendszerhez a mobilokat, hogy helyreálljon a rend.

Galéria megnyitása

A friss iOS-be az Apple olyan javításokat is belecsempészett, amik a HomePoddal kapcsolatosak. A változáslista alapján az egyik elhárított probléma a készülék véletlenszerű újraindulását okozta korábban, a másik pedig blokkolta a Sirit abban, hogy meghallja a felhasználó hangutasításait. Szerencsére most már a digitális hangalapú asszisztens nem fogja cserbenhagyni az embereket a hangszórón.

Az iOS 12.1.3 frissítés ahhoz képest, hogy csak néhány javítást vonultat fel elvileg, aránylag nagyra nőtt, készüléktől függően 200-350 MB között változik a mérete. Jelenleg nincsen következő iOS kiadás a terítéken, de szinte borítékolható, hogy készülni fog még az Apple hibajavításokkal az iOS 13 megjelenése előtt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap