Hibajavítás miatt késik a 3DMark 11

A 3DMark 11-es változata a korábbi hírek alapján holnap kéne, hogy megjelenjen, ám a Futuremark illetékeseinek legfrissebb közleménye szerint erre sajnos nem kerülhet sor. A 3DMark 11 esetében találtak néhány kisebb nagyobb hibát, amelyeket mindenképpen ki kell javítani, mielőtt a szoftver hivatalosan is hódító útjára indítanák. A késés pontos oka egyelőre sajnos nem ismert.

Hibajavítás miatt késik a 3DMark 11

A 3DMark 11-es változata a korábbi hírek alapján holnap kéne, hogy megjelenjen, ám a Futuremark illetékeseinek legfrissebb közleménye szerint erre sajnos nem kerülhet sor. A 3DMark 11 esetében találtak néhány kisebb-nagyobb hibát, amelyeket mindenképpen ki kell javítani, mielőtt a szoftver hivatalosan is hódító útjára indítanák. A késés pontos oka egyelőre sajnos nem ismert.

Az illetékesek szerint akár kellemetlen, akár nem, kénytelenek voltak meghozni a fájdalmas döntést, amelynek értelmében a szoftver pár napos, vagy akár egy hetes csúszást is elszenvedhet. A Futuremark álláspontja az, hogy már a kezdetektől fogva megbízhatóan kell működnie a szoftvernek és ebbe nem fér bele az, hogy hibásan kiadják, ugyanis azt szeretnék, ha a tesztprogram megbízható, hiteles eredményeket közölne az adott rendszerről. A szakemberek egyelőre nem tudták megmondani, hogy a hibajavítás elvégzésére pontosan mennyi időre van szükségük, az illetékesek mindössze annyit ígértek, hogy amint aktuális, azonnal közlik majd az új megjelenési dátumot.

Aki esetleg lemaradt volna korábbi híreinkről, itt tekintheti meg, hogy mire számíthat az új tesztprogrammal kapcsolatban, illetve mennyibe fog kerülni az új szoftver. Az akkori hírben szereplő megjelenési dátumot a friss fejlemények ismeretében tekintsük semmisnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward