Helytakarékos folyadékhűtő szett kompakt konfigurációkhoz az Asetektől

A kifejezetten SFF formátumú házakhoz tervezett 645LT nagy segítség lehet, ha kifejezetten kis helyre szeretnénk folyadékhűtő szettet szerelni.

Helytakarékos folyadékhűtő szett kompakt konfigurációkhoz az Asetektől

Az Astek egy új folyadékhűtő szettet készített a kisformátumú (SFF – Small Form Factor) házzal rendelkező konfigurációkhoz, ami számos okos trükkel gondoskodik arról, hogy a szett beszerelése és használata egyszerű lehessen. Az újdonság számos házzal kompatibilis, beleértve a DAN Cases által készített A4-SFX modellt, ami igazán kompaktra sikeredett.

A 645LT típusjelzéssel ellátott kompakt folyadékhűtő szett lelke az Asetek 6. generációs szivattyúja, ami maximum 2800-as percenkénti fordulatszámmal dolgozik és természetesen a folyadékhűtő blokkban kapott helyet. A folyadékhűtő blokk két darab, egyenként 250 milliméteres hosszúságú csövön keresztül kapcsolódik a 92 milliméteres hőledó radiátorhoz, a két egységnél pedig 90 fokos könyököket használtak, amelyek elforgathatóak, így a szett csöveit nagyon egyszerűen el lehet igazítani a legkompaktabb házakban is. A készre szerelve, hűtőközeggel feltöltve érkező szett szivattyúja mindössze 2,16 W-ot fogyaszt és csekély mértékben melegszik, így nem rontja a hűtőközeg munkáját – nem melegíti a folyadékot.

Galéria megnyitása

Processzorfoglalatok terén az Intel LGA 115x, 1366, 2011, 2011-3, illetve 2066-os megoldásaihoz passzol az újdonság, AMD fronton viszont csak a Socket AM4-es foglalatot említi a hivatalos weboldal. Fontos még megemlíteni, hogy a 92 milliméteres hőleadó radiátor gyárilag nem tartalmaz ventilátort, így azt utólag kell beszerezni. Viszont figyelni kell a modellválasztásra, ugyanis a 90 fokos könyökök miatt csak 14 milliméter magas ventilátort lehet felszerelni a termékre.

A gyártó néhány belsős mérés eredményeit is megosztotta, ám azt sajnos nem árulták el, pontosan milyen processzorral zajlott a teszt. Íme az eredmények:

  • Cinebench R20: 63C (delta T: 38,5C)
  • 3DMark Time Spy: 63C (delta T: 38,5C)
  • Prime95 (small ffts) 1 óra: 73C (delta T: 48,5C)

Az Asetek 645LT szett már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 99 dollár. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ebben az összegben nincs benne a ventilátor ára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap