HD DVD és Blu-ray lejátszás egy eszközben

A Samsung Electronics vállalat állítása szerint nyáron egy hibrid, azaz HD DVD és Blu-ray formátumokat olvasni képes lejátszó fog landolni a boltok polcain - mindenki nagy örömére.

HD DVD és Blu-ray lejátszás egy eszközben

A Samsung Electronics vállalat állítása szerint nyáron egy hibrid, azaz HD DVD és Blu-ray formátumokat olvasni képes lejátszó fog landolni a boltok polcain - mindenki nagy örömére. Hogy miért mindenki nagy örömére? Ha nem akarunk zsákbamacskát venni, akkor mindenféleképpen hibrid eszközt érdemes vásárolni, hisz még egyik oldal felé sem tért ki nagy mértékben a mérleg nyelve. A dolgok mai állásából ítélve pedig valószínűleg ez még egy jó darabig így lesz, és ha addig nem szeretnénk lemaradni a csúcsminőségű tartalmakról, akkor is egy hibrid lejátszó a megoldás.

"Büszkék vagyunk, hogy bejelenthetjük a Duo HD lejátszónk kiadását. A vásárlók egyre több HD-tartalomra éhesek, de még nem választották egyik formátumot sem. A Samsung Duo HD lejátszója segítségével a vásárlók bármilyen HD-filmet választhatnak, tekintet nélkül a formátumra." - állítja Dongsoo Jun a Samsung Electronics digitális AV részlegének ügyvezető igazgatóhelyettese.

A BD-UP5000 nevű lejátszó teljes mértékben támogatja a Blu-ray és HD DVD formátumokat, beleértve az interaktív technológiáikat is, a HDi-t és a BD-Java-t, így jelentős előnyre tesz szert a konkurens LG hibrid lejátszójával, a BH1000-rel szemben. Több specifikációt nem árult el a Samsung. Emellett azonban a Samsung egy önálló HD DVD-olvasót is kiadna, ha azt a piac igényli, hisz már forgalmazzák a Dél-koreai gyártó HD DVD olvasó eszközzel felszerelt laptopját.

"Mint a DVD Forum és a DVD Industry tagja felismertük, hogy mindkét formátumnak vannak előnyei és hátrányai. Éppen ezért elhatároztuk, hogy elkészítünk egy hibrid lejátszót. Azonban a Samsung egy csak HD DVD formátumot olvasó lejátszót is kiadna, ha a vásárlók igényei kívánják. Nekünk csak a vásárlók megelégedettsége számít." - Dongsoo Jun.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward