Hatalmas tárhely aprócska kártyákon

Ezúttal az A-Data Technology gondoskodott róla, hogy memóriakártyák terén is még több hely álljon rendelkezésünkre - mégpedig a 8GB Super SDHC Duo, a 16GB Turbo SDHC Class 6 és a 32GB Speedy Compact Flash nevezetu alkotásaival.

Hatalmas tárhely aprócska kártyákon

Ezúttal az A-Data Technology gondoskodott róla, hogy memóriakártyák terén is még több hely álljon rendelkezésünkre - mégpedig a 8GB Super SDHC Duo, a 16GB Turbo SDHC Class 6 és a 32GB Speedy Compact Flash nevezetu alkotásaival, amelyek révén a cég maximálisan igyekszik kiszolgálni a különbözo fogyasztói eszközök egyre csak növekvo tárhely-igényeit. Tekintve, hogy jelenleg ezek egyben a legnagyobb kapacitású memóriakártyák is a piacon, eléggé sikeresnek is nevezhetjük az ezirányú törekvéseiket; ezek a kártyák ugyanis lényegében megduplázzák a piacon eddig elérheto kártya-tárhelyeket, így most már mindenki nyugodtan fényképezhet majd abban a boldog tudatban, hogy nem fog egyhamar elfogyni a "film".

De persze nem csak a fényképezogépeké a világ: az A-Data kártyái ugyanilyen remekül használhatóak digitális videókamerákhoz, PDA-khoz, MP3-lejátszókhoz és bármi máshoz is, amihez csak kell.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward