Hatalmas kijelzővel ellátott noteszgépek az MSI-től

Új, 17,3 colos LCD kijelzővel ellátott noteszgépeket dobott piacra az MSI.

Hatalmas kijelzővel ellátott noteszgépek az MSI-től

A CR70-es és CX70-es notebookok egyaránt a legfrissebb Core i sorozatú processzorokat alkalmazzák – természetesen ebben az esetben még mindig Sandy Bridge alapú megoldásokról van szó. Rendszermemóriából mindkét konfigurációban DDR3-1600 MHz-es So-DIMM memóriamodulok kaphatnak helyet. A CX70-es és CR70-es notebookok hatalmas, 17,3 colos képátlójú LCD kijelzővel érkeznek, amely furcsa módon „csak” 1366 x 768 pixeles natív felbontást kínál.

Az adatok tárolásáról 2,5 colos merevlemez gondoskodhat, ami 500 GB-os, 640 GB-os, illetve 750 GB-os adattároló kapacitással rendelkezhet, az optikai meghajtó szerepét pedig DVD Super Multi DVD-író tölti be. A 418 x 269,3 x 39 milliméteres mérettel és 2,8 kilogrammos súllyal érkező noteszek 802.11 b/g/n WiFi adaptert, valamint 4.0-s Bluetooth adaptert egyaránt tartalmaznak, sőt, még HD webkamerával is rendelkeznek. A noteszek két darab USB 3.0-s, két darab USB 2.0-s porttal, RJ-45-ös GbE csatlakozóval, mikrofon bemenettel és fejhallgató kimenettel, plusz HDMI és D-Sub videó kimenettel egyaránt fel vannak szerelve.

A minőségi hangzást kínáló SRS hangrendszerrel ellátott konfigurációk előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel kerülnek a boltok polcaira, energiaellátásukról pedig mindkét esetben hatcellás akkumulátor gondoskodik.

A CR70-es és CX70-es újdonságok között egyetlen lényeges különbség van: a CX70 háza egy Nvidia GeForce GT640M videokártyát rejt, amely 2 GB-nyi fedélzeti memóriával gazdálkodhat, míg a CR70 esetében be kell érnünk az adott Core i sorozatú mobil processzor Intel HD Graphics videó vezérlőjével.

A két újdonság az MSI exkluzív technológiáit is felvonultatja, amelyek között a Turbo Battery és az MSI S-Bar egyaránt jelen van. Előbbivel – a nem használt komponensek kikapcsolásával – kitolható az akkumulátoridő, míg utóbbi a kijelző felső részén kínálja fel a legfontosabb operációs rendszer komponensek parancsikonjait, illetve az MSI saját alkalmazásainak parancsikonjait, így egyszerűen elérjük a különböző szoftvereket, illetve a különböző hardver beállításokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward