Hatalmas képernyő a Gateway-től

Hatalmas képernyő a Gateway-től

Jelenleg, ha az ember magáénak mondhat egy high-definition tévét, az általában 720p-t jelent, vagy, ha különösen jó darabról van szó, akkor 1080p-t.

Mostantól azonban, úgy tűnik, 1600p lesz a standard.

A Gateway ugyanis bemutatta a legújabb, 30 colos XHD3000 Quad HD képernyőjét. A Quad HD ez esetben annyit tesz, hogy a megszokott 720p-s tévék biztosította lehetséges felbontási palettának a négyszeresével tud szolgálni. Igaz ugyan, hogy nem nagyon találni még egyelőre túl sok olyan tartalmat, ami már eleve 1600p-s, de már az 1080p-sek is remekül "felfejlődnek" rajta.

A termetes felbontások mellé ráadásul kapunk még számos alkalmazási lehetőséget is. A játékrajongók bizonyára több mindent is szívesen csatlakoztatnának hozzá - és erre minden lehetőségük meg is van nekik is és másoknak is, mivel HDMI-től DVI-n és S-videón át VGA-ig mindenféle eszközből legfeljebb 6 db csatlakoztatható hozzá.

Persze a remek látvány és a rengeteg csatlakoztatási lehetőség önmagában is jó dolog, de nem kell aggódnunk a hangminőség miatt sem: a Gateway meglehetősen biztos benne, hogy a nagyteljesítményű, DXP-s hangszóróik kellően kitesznek magukért. De ha az ember jobban szereti a termetes külső hangszórókat, úgy természetesen azoknak a használata sem okoz gondokat.

Aki hajlandó $1.699,99-et (vagyis kb. 314.450 Ft-ot) rááldozni, már viheti is a Gateway-től.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward