Hatalmas képátlójú 4K-s monitor a Philips műhelyéből

A legújabb Philips monitor 43 hüvelykes képátlóval érkezik, felszereltsége pedig nagyon jó lesz.

Hatalmas képátlójú 4K-s monitor a Philips műhelyéből

A Philips egy új, kifejezetten nagy képátlójú monitorral rukkolt elő, amely ráadásul UHD, azaz 3840 x 2160 pixeles natív felbontás mellett üzemel. A BDM4350UC típusjelzéssel ellátott megjelenítő egy IPS alapú, 43 hüvelykes képátlójú panelt kapott, felszereltsége pedig egészen jóra sikeredett. A nagy képátló jóvoltából végre nem probléma a 4K-s felbontás, ugyanis a kijelző így 103 PPI-s képpont-sűrűséggel bír, ami nagyjából megegyezik egy átlagos 2560 x 1440 pixeles monitor képpont-sűrűségével – vagyis a tartalom nagyon jól látható.

Az újdonság az IPS panel jóvoltából 178 fokos függőleges és vízszintes betekintési szöggel rendelkezik, GtG válaszideje pedig remek, hisz mindössze 5 ezredmásodperces értéket képvisel. A villódzás-mentes háttérvilágítással felvértezett monitor 300 cd/m2-es maximális fényerősséggel, illetve 1200:1 tipikus kontrasztaránnyal büszkélkedik, és maximum 1,07 milliárd színárnyalat megjelenítésére képes.

A kijelző egy elegáns kivitelben érkező állványon foglal helyet, videó bemenetei között pedig két normál méretű DisplayPort, két MHL-képes HDMI 2.0-s, illetve egy D-Sub csatlakozó sorakozik. A PiP funkció jóvoltából egyidejűleg két videó bemenet tartalma jelenhet meg a kijelzőn kép a képben módon, de PbP támogatás is rendelkezése áll, így akár négy különböző „műsorforrás” képe is egymás mellé igazítható.

A monitor fedélzetén két darab 7 wattos hangszóró, egy fejhallgató kimenet, egy vonalszintű bemenet, illetve négy darab USB 3.0-s port is helyet kapott – az egyik USB port még gyorstöltő funkcióval is rendelkezik. A beépített tápegységgel ellátott monitor ECO módban 46,5 wattot, normál módban pedig 100 wattot fogyaszt, de készenléti állapotban 0,5 wattnál kevesebbel is beéri, használaton kívül pedig áramtalanítható, hála a beépített kapcsolónak.

Az új monitor 968 milliméter széles, 630 milliméter magas és 259 milliméter mély, tömege pedig 9,72 kilogramm. A BDM4350UC első körben az Amerikai Egyesült Államok és az Egyesült Királyság területén válik elérhetővé, listaára pedig 799 dollár lesz. A termék később egyéb régiókban is hódító útjára indulhat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward