Hatalmas, jól felszerelt PC ház érkezik a RAIDMAX-től

A RAIDMAX lerántotta a leplet legfrissebb számítógépházáról, amely a hardcore felhasználókat és a játékosokat veszi célba.

Hatalmas, jól felszerelt PC ház érkezik a RAIDMAX-től

A Vampire névre hallgató újdonság egy rendkívül igényes, jól felszerelt kuckó, amely rengeteg helyet és több hasznos funkciót is kínál.

A toronyház belsejében található, szerelőablakkal is ellátott alaplaptálca többféle alaplap fogadására is fel lett készítve, így az XL-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini ATX, Flex ATX, SSICEB,  és SSIEEB típusú deszkák egyaránt elférnek benne.

A kívül-belül feketére festett ház bal oldallapján egy nagyméretű plexi ablak díszeleg, aminek sokan fognak örülni. A rendszer fejlett kábelmenedzsmenttel segíti a felhasználókat, így a vezetékeket esztétikusan elhelyezhetjük annak érdekében, hogy a kíváncsi szemek előtt se kelljen szégyenkeznünk.

A tágas számítógépház összesen öt darab 5,25 colos külső, illetve hét darab 3,5 colos belső bővítőhelyet kínál - utóbbiakban igény esetén akár 2,5 colos adattárolók is helyet kaphatnak. A bővítőhelyek szerszámmentesen, kényelmesen szerelhetőek. A rendszer egy 2,5 colos formátumú, külső Hot-Swap bővítőhlyet is tartalmaz, így a ház oldallapjának levétele nélkül is csatlakoztathatunk 2,5 colos meghajtót a rendszerhez.

PCI bővítőhelyekből összesen tíz darab jár, amelyek nagyméretű, kézzel is kitekerhető csavarokkal érkeznek a még kényelmesebb szerelhetőség érdekében. A videokártyák számára 330 milliméternyi, a tápegységek számára 265 milliméternyi, a processzorhűtő számára pedig 195 milliméternyi hely áll rendelkezésre. A tápegység alatti szellőző előtt egy kivehető, tisztítható szűrő is helyet kapott, amely megakadályozza, hogy a tápegység belseje megteljen porral.

A hatalmas számítógépház hűtéséről egy 200 milliméteres átmérőjű előlapi, illetve egy 140 milliméteres hátlapi ventilátor gondoskodik - előbbi kék LED-es világítást is kapott. A kuckó szellőzése persze további ventilátorok beszerelésével jelentősen javítható. A ház oldalán két darab 120 milliméteres, a ház tetején pedig két darab 120 milliméteres, 2 darab 140 milliméteres vagy egy 200 milliméteres átmérőjű ventilátor elhelyezésére van lehetőség. A rendszer háromsebességes ventilátorfordulatszám-szabályzót is tartalmaz, így a hűtést könnyedén optimalizálhatjuk az éppen aktuális igényeknek megfelelően. A Vampire persze folyadékhűtő rendszerek beszerelését is támogatja: a ház tetején kényelmesen elfér akár egy 240 milliméteres hőleadó radiátor is. A ház hátulján a folyadékhűtő rendszer csöveit összesen négy gumírozott furat fogadja.

Az új számítógépház természetesen előlapi portokkal is rendelkezik, amelyek között két USB 3.0-s port, két USB 2.0-s port, illetve egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet lapul. A használaton kívüli előlapi portokat kis gumibetétek védik a portól.

A tekintélyes méretű, remek felszereltséggel érkező RAIDMAX Vampire első körben az Amerikai Egyesült Államok, illetve Kanada területén válik elérhetővé, ahol 129,99 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lehet majd megvásárolni. Az 510 milliméter hosszú, 246 milliméter széles és 545 milliméter magas kuckó január közepétől kezdve lesz jelen a boltok polcain.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward