Shop menü

HATALMAS ÉS ERŐS TABLET JÖN A HONORTÓL EGÉSZEN JÓ ÁRAZÁSSAL

A MagicPad 13 kiválóan alkalmas lehet munkára, filmezésre, jelentős tempóra képes és több mint féltucat hangszórót kapott.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Hatalmas és erős tablet jön a Honortól egészen jó árazással

Folyamatosan azon van a Honor, hogy kiváló készülékekkel rukkoljon elő, és a vállalat most az igazán különleges Magic V2-vel együtt előhúzta a kalapból a MagicPad 13-at. A vállalatnál minden termék, aminek a nevében ott van a Magic szó, egészen biztos, hogy kiemelt figyelem mellett lett megtervezve, és ezt általában már a specifikáció is tükrözni szokta; itt sincs ez másként.

A MagicPad 13 a nevének megfelelően egy olyan kijelző köré épül, ami 13 hüvelykes képátlóval rendelkezik. Az IPS technológiás egység 2880 x 1840 képpontos felbontással rendelkezik, és nagy fényerőről fog gondoskodni, miközben akár 144 Hz-es működésre is képes lesz, de le tud menni 30 Hz-re is, például videózás során. HDR10 minősítéssel rendelkezik a masina, és 100%-ban képes a DCI-P3 színteret megjeleníteni. Kiemelkedően jó a színhűsége, valós 10 bites színmélységgel tud dolgozni, és a termék megkapta az IMAX Enhanced tanúsítványt is.

Galéria megnyitása

Megkapta a szerkezet az Android 13 operációs rendszert és ezzel együtt a MagicOS 7.2-t, ami a legfrissebb kiadás számos olyan plusz dologgal, ami direkt a nagy felület jobb kihasználására szolgál. A szerkezetet optimalizálták érintőceruzás használatra is, az új Magic Pencil 3 4096 nyomáspontot megkülönböztetve, bőrbarát bevonattal szolgál, és mindössze 2 ms-os lesz a késleltetése, ami lényegében nem érzékelhető. A MagicPad 13-hoz lehet majd csatlakoztatni billentyűzetet is, ezzel még produktívabbá téve az eszközt, ami hatékonyabban lesz így védve is.

Galéria megnyitása

Rendelkezik az újdonság egy 9 megapixeles szenzort használó előlapi kamerával, mely F/2.2 rekesznyílású optikát használ. Ennek fixált a fókusztávolsága, és 1080p minőségben tud mozgóképfelvételt készíteni.

Galéria megnyitása

A MagicPad 13 hátlapján kiemelte a kameramodult a tervezőcsapat, de nincs itt semmi extra valójában, illetve de, mert a tableteknél már az is extrának számít, hogy van a fedélzeten LED-es segédfény. Egyébként itt egy 13 MPixeles kameráról beszélhetünk, ami automatikus fókuszálást is lehetővé teszi, így közeli fotókat is lehet vele készíteni. Van HDR opciója és portrémódja is, ha pedig videózni kell, akkor 4K UHD támogatással szolgál.

Galéria megnyitása

A Snapdragon 888 rendszerchipet kapta meg a MagicPad 13, ami nem mai darab, de ettől függetlenül továbbra is hibátlan tempóra képes. Az egykori csúcslapka révén nagyon fürge lesz a táblagép, és akkor sem fog zavarba jönni, ha játékok kerülnek elő. 8, 12 és 16 GB rendszermemóriával is megvásárolható lesz a MagicPad 13. A tárhely 256 vagy 512 GB-os kapacitású lehet majd.

Galéria megnyitása

Mobil hálózati modemmel sajnos egyáltalán nem szolgál a tablet, opcionálisan sem lehet ilyen verzióban kérni, ami kicsit szomorú. De mi az, ami rendelkezésre áll? Nos, biztosított a WLAN, ami Wi-Fi 6 szabványnak megfelelő és kétsávos támogatást nyújt, emellett pedig van még a MagicPad 13-ben Bluetooth 5.2 modul is.

Galéria megnyitása

Fekete, arany és kék színben lesz megvásárolható az eszköz. 660 gramm a tömege és 6,49 milliméter vastagra lett szabva a táblagép, egy táskába gond nélkül fog belecsúszni. Nyolc darab hangszóróval rendelkezik a MagicPad 13, szóval szinte példátlan mennyiségű hangkeltővel lett megszórva, a váz szinte minden pontjára jutnak hangkeltők. Még mikrofonból is négyet vonultat fel a MagicPad 13. 3D térhangzás hatást tud nyújtani, mellé pedig térhangot is tud rögzíteni.

Galéria megnyitása

USB-C csatlakozóval rendelkezik hírünk alanya, és erről azt is el kell mondani, hogy USB 3.2 Gen 1 szabványnak megfelelő, továbbá alkalmazható külső monitorok társítására is. 4K Ultra HD képernyőt tud kezelni akár 60 Hz-ig. 10 050 milliamperórás kapacitással szolgáló akkumulátor táplálja a MagicPad 13-at, hogy az üzemidővel se legyen gond, így több mint 10 órán keresztül lehet majd folyamatosan használni. Ha pedig lemerülne, 66 wattos teljesítménnyel tölthető, így egészen gyorsan bele lehet pumpálni több órányi használatra elegendő tartalékot.

Galéria megnyitása

A Honor MagicPad 13 Kínában kezdi a pályafutását a hónap második felében. A szerkezet ajánlott fogyasztói ára 3000 jüanban lett meghatározva (8/256 GB), ami átszámítva jelenleg 140 ezer forintos összegnek felel meg, és 173 ezer forintnyi jüanért kelleti majd a bájait a 16/512 GB-is kiszerelésű tablet. Idővel Európába is érkezik majd a készülék.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére