Hatalmas, 84 colos "tábla" a 3M műhelyéből

A 3M standján több érdekes termék is jelen van, ám köztük a legszembetűnőbb jelenség minden kétséget kizáróan egy 84 colos képátlójú megjelenítő, amely többérintéses támogatást kínál.

Hatalmas, 84 colos "tábla" a 3M műhelyéből

A hatalmas, 84 colos képátlóhoz persze hatalmas felbontás is társul, ami ekkora méret esetén mégsem olyan túlzottan nagy. A 4K-s, azaz 3840 x 2160 pixeles natív felbontás mellett üzemelő érintőkijelző azért mindenképpen újszerű, több friss lehetőséget is felvonultató felhasználói élményt kínál.

Más kérdés, hogy a hatalmas tábla valószínűleg rettenetesen sokba kerül majd - a 3M munkatársai egyelőre nem adtak információt az árral kapcsolatban.

A friss platform persze nem az átlagfelhasználókat, sokkal inkább az üzleti felhasználókat veszi célba, akik többféle feladatra is hatékonyan befoghatják azt. A 84 colos tábla a bemutató alkalmával vízszintes módban üzemelt, ám igény esetén falra is könnyedén felszerelhető.

Az a felhasználókon múlik, hogy pontosan mire használják majd a terméket, viszont az biztos, hogy érintőkijelzős faliújságként remekül helytállhat, sőt, statisztikák interaktív bemutatására, valamint térképek megjelenítésére és kezelésére is hatékonyan bevethető.

Az újdonság ára ugyan még nem ismert, de abból kiindulva, hogy a 3M 46 colos képátlójú, többérintéses támogatással ellátott megjelenítője 6500 dollárba kerül, valamint azt alapul véve, hogy az eddig látott 4K-s kijelzők többsége 10000 dollárnál is drágább volt, erősen valószínű, hogy az újdonság ára bőven 10000 dollár felett lesz majd.

Az idei CES alkalmával bemutatott újdonság még csak egy prototípus, amiről túl sok információ nem tudható. Ahogy a termék tervezett megjelenési dátumához egyre közelebb kerülünk, valószínűleg egyéb részletekre is fény derül majd vele kapcsolatban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward