Hasznos újításokkal érkezik az új GeForce Experience béta

Az új app jóvoltából játékon belül készíthetünk screenshotokat, amelyeket megvághatunk és egy kattintással fel is tölthetünk az Imgurra. De egyéb újítás is van ám!

Hasznos újításokkal érkezik az új GeForce Experience béta

Megérkezett az Nvidia GeForce Experience segédprogramjának legfrissebb béta kiadása, amely ezúttal azoknak a játékosoknak kedvez, akik kényelmesen, játékon belülről szeretnék elintézni a képmegosztással, videó feltöltéssel és stream-kezeléssel kapcsolatos feladatokat.

Az újításoknak köszönhetően a képmentéseket immár a Share Overlay-en keresztül is meg lehet osztani, sőt, megosztás előtt a képek szerkesztésére, vágására és javítására is van mód. Extraként Imgur integráció is van, így a screenshotokat közvetlenül a játékon belülről is megoszthatjuk, méghozzá egészen 4K-s felbontásig bezárólag.

A megújult, kibővített felhasználói kezelőfelület a műsorsugárzás folyamatát is jelentősen egyszerűbbé, kényelmesebbé teszi. A Twitch.tv-re, illetve a Youtube Live-ra továbbított streamek esetében egyedi információk is megjeleníthetőek, a közvetítés pedig a Broadcast Overlay-en keresztül indítható el. A Broadcast Viewver Count funkció jóvoltából mind a Twitch.tv-s, mind pedig a Youtube Live-os közvetítés esetében megjeleníthető az aktuális nézőszám.

Az optimális közvetítés érdekében a legjobb teljesítményt adó Twitch Ingest Server kiválasztására is van mód, természetesen az éppen futó játék elhagyása nélkül.

Az új funkciókkal ellátott GeForce Experience app béta kiadása innen tölthető le.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward