Harsány színekkel köszönti a tavaszt a Samsung és a Nokia

A Galaxy S III és a Lumia 920 is új árnyalatban lesz megvásárolható hamarosan, és mind a két szín eléggé szokatlan a maga nemében.

Harsány színekkel köszönti a tavaszt a Samsung és a Nokia

A szélsőséges színválaszték a Nokiától sosem állt távol, így a Lumia 920 esetében nem különösebben meglepő a most érkező új árnyalat sem, de a Samsungról az ezért annyira nem mondható el. A Galaxy S III esetében ugyan mostanra már széles skálából válogathatunk, de ezeknek szinte mindegyike visszafogott, nem úgy, mint a felhozatal legújabb tagja.

A Samsung előző zászlóshajójából persze már készült rózsaszín is a hölgyek számára, de az limitált szériás volt, és manapság ez a kivitel már nem említhető az extrém kínálat tagjaként. A bíboros lila viszont már annál szokatlanabb. Az egyelőre hivatalosan be nem jelentett változatról készült képet az @evaleaks hozta nyilvánosságra. A kiszivárgott anyag szerint a Sprint hálózatán kezd az új variáns.

Ezzel együtt a 4,8 hüvelykes okostelefont, már kilenc különböző színben lehet megvásárolni, ami egészen figyelemreméltó annak tükrében, hogy mindössze kettővel indult a karrierje. A Samsung persze már többször is világossá tette, hogy a piac élénkítésére szolgál ez a "fogás", és most, hogy a Galaxy S III hátrébb került a ranglétrán, szükség is lehet erre.

A Nokia életében a színek még fontosabb szerephez jutnak, hiszen a Lumiákkal a vállalat egyértelműen a fiatalokat veszi célba. Rengeteg árnyalatban kezdi minden modell a karrierjét és a vállalat összes bemutatóján Dubstep zene szól aláfestésként. Ebbe a képbe tökéletesen illik a mentazöld árnyalatra pingált polikarbonát burkolat is, ami már a hetedik a sorban a fekete, fehér, kék, piros, sárga és szürke színek után.

Az újdonság a Nokia jordán kirendeltségének hivatalos Facebook oldalán tűnt fel először, tehát ez már hivatalosnak tekinthető. Arról sajnos nem esett szó, hogy a boltok polcain mikor tűnhet fel a zöld verzió.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward