Három vezeték nélkül tölthető eszközt szolgál ki egyszerre a Logitech újdonsága

A Powered Wireless Charging 3-in-1 Dock a Qi kompatibilis eszközök töltését támogatja, azaz sokféle termékkel használható.

Három vezeték nélkül tölthető eszközt szolgál ki egyszerre a Logitech újdonsága

Manapság egyre több olyan eszköz van forgalomban, amelyek támogatják az egyszerű és kényelmes, vezeték nélküli zajló akkumulátortöltést: elég csak ráhelyezni a terméket a töltő felületére, majd a beépített tekercseken keresztül meg is indul a töltés. Ezzel a módszerrel jellemzően egyszerre egy terméket lehet tölteni, ám ha több vezeték nélkül tölthető eszközzel is rendelkezünk, akkor vagy több töltőt alkalmazunk, vagy egyesével töltjük őket.

Galéria megnyitása

A Logitech egy új kiegészítőt készített annak érdekében, hogy a vezeték nélkül tölthető eszközöket egyszerre, teljesen kényelmesen és gyorsan fel lehessen tölteni, ez a kiegészítő pedig nem más, mint a Powered Wireless Charging 3-in-1 Dock. Persze azt azért gyorsan hozzá kell tenni, hogy hasonló eszközöket már egyéb gyártók is bemutattak, ráadásul volt közöttük olyan megoldás is, ami egyszerre négy eszközt is tud tölteni, azaz a Logitech nem talált ki egy teljesen új termékkategóriát, mindössze bemutatta saját megoldását a témában. További érdekesség, hogy hasonló eszközt AirPower néven az Apple is piacra akart dobni, ám rengeteget csúszott az eszköz, mivel túlbonyolított dizájnja miatt sok probléma merült fel vele kapcsolatban, végül pedig egyenesen a süllyesztőbe került, pedig az is három eszközt kezelt volna egyszerre, de ezt innovatív módon tette volna.

A Logitech Powered Wireless Charging 3-in-1 Dock segítségével egyszerre ugyancsak három eszközt lehet tölteni. A bal szélen az AirPads fülhallgatókat fogadó ház kaphat helyet, míg középre egy modern iPhone kerülhet – mindkét felület alatt három tekercsből álló töltő található, amely 10-10 W töltőteljesítményt biztosít az eszköz számára. A jobb szélre egy óratartó került, amely egy Apple Watch töltésére képes, töltése pedig maximum 5 W-os teljesítménnyel folyhat. A töltő kialakítása miatt ráadásul akár két mobil töltésére is van mód egy időben: az egyik az állványon, a másik pedig a dokkoló bal szélén található vízszintes felületen foglalhat helyet.

Galéria megnyitása

A felsorolt eszközök mellett természetesen egyéb Qi kompatibilis eszközök töltése is megoldható, így egyebek mellett akár a Samsung és az LG termékeivel is használható. A vezeték nélküli töltő természetesen minden szükséges védelmi funkcióval fel van vértezve, így idegen tárgy esetén leállhat a töltés, de a túltöltés és a túlmelegedés elleni védelemre is fel van készítve.

Maga a töltő műanyagból, pontosabban polikarbonátból készült, a kritikus helyeken pedig szilikonbevonatot is kapott. Dizájn terén kétféle változat áll rendelkezésre: az egyik grafitszürkében, a másik pedig fehérben kerül forgalomba, a színtől eltekintve azonban mind formailag, mind pedig funkcionalitás terén egyformák.

Galéria megnyitása
Balról jobbra: a Pad, a Stand és a Dock

A hasznos kiegészítő sajnos nem lesz olcsó, ugyanis 129,99 dollárt kérnek el érte, azaz jóval drágább lesz, mint a kevésbé ismert gyártók hasonló megoldásai. A gyártó egyébként két egyéb újdonságot is bemutatott: az egyik az 59,99 dolláros Powered Wireless Charging Stand, a másik pedig a 39,99 dolláros Powered Wireless Charging Pad, amelyek mindketten háromtekercses felépítéssel és 10 W-os maximális töltőteljesítménnyel érkeznek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap