Hangtalan hűtést kaptak a legújabb Zotac PC-k

Az apróságok négyféle processzorral lesznek elérhetőek, méghozzá barebone, illetve komplett pc formájában egyaránt.

Hangtalan hűtést kaptak a legújabb Zotac PC-k

A Zotac a Computex alkalmával új, meglehetősen kompakt, teljesen hangtalanul üzemelő asztali számítógépeket mutatott be, amelyek a C-series nano családot erősítik. A kompakt termékek elegáns, rendkívül jól szellőző háza többféle processzort is rejthet, viszont modelltől függetlenül minden esetben közös tulajdonság, hogy a processzor hűtéséről passzív CPU hűtő gondoskodik.

CA320

A C-series nano családban található konfigurációk szokás szerint most is kétféle kivitelben lesznek elérhetőek: a barebone modellek rendszermemória és adattár nélkül kerülnek az üzletek polcaira, a PLUS modellek viszont 4 GB-nyi DDR3L rendszermemóriával és egy 2,5 hüvelykes formátumú, 64 GB-os SSD meghajtóval érkeznek. A processzor szerepét Celeron N2930-as modell éppúgy betöltheti, mint Core i3-4020Y vagy Core i5-4210Y, sőt, akár AMD A6-1450-es processzorral szerelt kivitelben is elérhető az újdonság.

CI320

Annak érdekében, hogy a különböző modellek közötti különbségek könnyedén áttekinthetőek lehessenek, táblázatba foglaltuk az újdonságok legfontosabb tulajdonságait.

Mindegyik C-series nano konfiguráció rendelkezik 802.11ac WiFi vezérlővel, illetve Bluetooth 4.0-s vezérlővel is, sőt, a fedélzetről a Gigabites Ethernet port sem hiányzik.

CI520

A videó kimenetek között HDMI és DisplayPort csatlakozót egyaránt találunk, illetve legalább két USB 3.0-s és két USB 2.0-s portot is kapunk. A termékek három az egyben memóriakártya-olvasóval is rendelkeznek (SD/SDHC/SDXC), operációs rendszer azonban nem jár hozzájuk.

CI540

A Zotac újdonságai hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban,az viszont egyelőre nem derült ki, hogy az egyes konfigurációk pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward