Hamar megérkezett a GeForce GTX 1080-hoz passzoló driver

Az Nvidia már május 26-án délután elérhetővé tette a GeForce 368.25 Game Ready WHQL csomagot.

Hamar megérkezett a GeForce GTX 1080-hoz passzoló driver

Noha az Nvidia GeForce GTX 1080-as videokártyák csak ma, azaz május 27-én rajtolnak el, az Nvidia már tegnap délután elérhetővé tett egy új, Game Ready sorozatú, WHQL aláírással is ellátott drivert, ami már támogatja a friss jövevényeket.

A leírás alapján a GeForce GTX 1080-as modellekhez készített driver alapjában véve ugyanúgy tartalmaz optimalizációkat az Overwatch-hoz, a World of Tanks-hoz, illetve a War Thunder-hez, mint a korábban elérhetővé tett GeForce 368.22 Game Ready WHQL kiadás. Az említett optimalizációk és a teljes GeForce GTX 1080 támogatás mellé extraként VRWorks támogatás is jár, amelynek jóvoltából a korábban bejelentett Lens Matched Shading, illetve a Single Pass Stereo funkcióban rejlő lehetőségek egyaránt kiaknázhatóak lesznek.

Az új, GeForce 368.25 Game Ready WHQL jelöléssel ellátott driver Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekhez érhető el, természetesen 32-bites és 64-bites kiadásban egyaránt. Letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Fontos kiemelni, hogy ez a driver csak a GeForce GTX 1080-as modelleket célozza, minden egyéb Nvidia GeForce sorozatú videokártyához a korábban kiadott GeForce 368.22 Game Ready WHQL drivert kell telepíteni, amelynek legfontosabb újításairól egyik korábbi hírünkben már részletesen is említést tettünk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward