Halo témájú vezeték nélküli egér a Microsoft-tól

Az elegáns vezeték nélküli egér jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmesen használható.

Halo témájú vezeték nélküli egér a Microsoft-tól

A Microsoft egy Halo témájú számítógépes egér piacra dobására készül, ami elegáns dizájnnal és könnyű, kompakt kivitellel rendelkezik.

Ugyan a Halo sorozatban jelenleg nincs friss PC-s alkotás, a Microsoft illetékesei mégis úgy gondolták, érdemes lenne piacra dobni egy Halo témájú vezeték nélküli egeret – a gondolatot pedig tett követte. Ennek hatására elkészült a Wireless Mobile Mouse 3500 Halo Limited Edition: The Master Chief névre keresztelt egér, ami szimmetrikus kialakítása miatt jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmesen használható. Az újdonság egy, a legkülönfélébb felületeken is pontosan működő BlueTrack optikai szenzort alkalmaz, amelynek maximális felbontása 1000 DPI. Az optikai és lézeres szenzorok pozitív tulajdonságait ötvöző BlueTrack érzékelő maximális képfeldolgozó sebessége 8000 FPS-es értéket képvisel, a maximális lekövetési sebesség pedig másodpercenként 1829 milliméter. A BlueTrack szenzor persze átlátszó, illetve tükröződő felületeken nem működik, de minden más felületen helytáll.

A kompakt egér 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül kommunikál az adott PC-vel vagy noteszgéppel, méghozzá egy apró, USB Nano típusú vevőn keresztül. A kapcsolat tipikus hatótávolsága 5 méter. Ha az egeret hordozni szeretnénk, az USB 2.0-s vevőegységet elhelyezhetjük benne, így nem hagyjuk el.

A 95,4 milliméter hosszú és 57,1 milliméter széles egér a görgőt is beleértve három gombbal rendelkezik, az energiatakarékos működést pedig kikapcsoló gomb segíti. A jobb és bal egérgombok várható élettartama hárommillió kattintásnyira tehető, a középső gomb várható élettartama pedig 250 000 kattintás. A kikapcsoló gomb élettartama 4000 kapcsolás. Az új egér 1 darab AA típusú alkáli elemmel üzemel, amely átlagos felhasználás mellett 8 hónapig bírja.

A három év garanciával forgalomba kerülő Mobile Mouse 3500 Halo Limited Edition: The Master Chief ára 29,99 dollár lesz. A termék már előrendelhető, szállítása azonban majd csak október elején indul meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward