Gyorsulást hoz az új GeForce driver

A GeForce 320.00 béta esetenként komolyabb gyorsulást és új, illetve frissített SLI profilokat kínál, sőt, a legújabb játékokhoz is tartalmaz némi optimalizációt.

Gyorsulást hoz az új GeForce driver

Az Nvidia új GeForce drivert mutatott be, amely számos játék esetében gyorsulást hoz - eseteként elég látványosat. A gyorsulásból a GeForce 400-as, 500-as és 600-as sorozatú videokártyák profitálhatnak, méghozzá játékonként és videokártya típusonként eltérő mértékben. A gyorsulás mellett új SLI profilok is érkeztek, sőt, a friss játékokhoz is bekerült némi optimalizáció a drivercsomagba - utóbbi a Dead Island: Riptide-ot, a Star Trek-et és a Neverwintert érinti.

A GeForce 320.00 béta driver az előző hónapban megjelent GeForce 314.22-es WHQL driverhez képest az alábbi gyorsulásokat kínálja:

GeForce GTX 680 és GeForce GTX 680 SLI

GeForce GTX 660 és GeForce GTX 660 SLI

A fenti teszteket az Nvidia szakemberei készítették és minden esetben a legoptimálisabb esetben elérhető gyorsulás mértékét mutatják. A friss driver a felsoroltak mellett új, illetve frissített SLI profilokat is kínál, amelyek többek között a Call of Juarez: Gunslinger-t, a Dead Island: Riptide-ot, a Far Cry 3: Blood Dragon-t, a GRID 2-t, és a Neverwinter-t veszik célba.

Emellett néhány hibajavítás is érkezett, amelyekről itt tájékozódhatnak az érdeklődők. Az új driver Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszerhez egyaránt elérhető, méghozzá 32-bites és 64-bites kiadásban. A szoftver a GeForce 8-as, illetve újabb asztali videokártyákat és az ION sorozatú asztali GPU-kat egyaránt támogatja, de emellett a GeForce 8200M sorozatú, illetve frissebb mobil videokártyákhoz is használható. Utóbbiaknál persze nem árt szétnézni az adott noteszgép gyártójának hivatalos weboldalán, mielőtt a driver telepítésébe kezdünk.

Az új, béta státuszú GeForce 320.00-s driver az alábbi hivatkozások segítségével tölthető le.

[list type="unordered"]

[*][bold]Windows Vista, Windows 7 és Windows 8: 32-bit | 64-bit

[*]Windows XP: 32-bit | 64-bit

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward