Gyorsítja és színezi az e-papírt a Bridgestone

Az előző alkotásukat sebesség terén tízszeresen felülmúló új e-papír kijelzőt dolgozott ki a Bridgestone, amely a maga 14,34 hüvelykes képátlójával (kb. 21 x 30 cm-es) 0,8 mp-es újraírási idővel büszkélkedhet.

Gyorsítja és színezi az e-papírt a Bridgestone

Az előző alkotását sebesség terén tízszeresen felülmúló új e-papír kijelzőt dolgozott ki a Bridgestone, amely a maga 14,34 hüvelykes képátlójával (kb. 21 x 30 cm-es) 0,8 mp-es újraírási idővel büszkélkedhet.

Technikailag és a felhasznált anyagokat tekintve érdekes módon mégsincs jelentős különbség a mostani és a korábbi változat között, miután a mostani is a vállalatnak ugyanazt az egyedi "elektronporát" és szemcsés alkotóelemeit használja, mint azelőtt. Lényegében mindössze annyit változtattak, hogy javítottak a feszültség-alkalmazás hatásfokán, ez pedig máris elégnek bizonyult a gyorsaság jelentős megfejeléséhez.

Mindeközben már dolgoznak a kijelző színes változatán is, amelynek keretében az alapvetően fekete-fehét e-papírt egy RGBW-színszűrővel ellátott üvegszubsztrátummal kombinálnák - valamint, a prototípusaikról közszemlére került fényképek tanúsága szerint még érintőképernyős változat is várható tőlük. Mindez persze még csak a lehetőségek palettája, de hogy aztán ténylegesen milyen formában valósítják majd meg őket, az még kérdéses.

További részleteket várhatóan még e hónapban, vagy augusztusban közölnek majd. Remélhetőleg ezek között már ott lesz a leendő készülék(ek) ára is, mivel arról egyelőre még nem esett szó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward