Gyorsan jött az iOS 6.1.2

Az Apple hordozható masináit benépesítő operációs rendszer ismét frissült, és most is csak egy komolyabb hibával foglalkoztak. 

Gyorsan jött az iOS 6.1.2

Az Apple alighogy bejelentette az iOS 6.1 első javító csomagját, máris itt a második kör. A gyors frissítések mindenképpen pozitívak, ugyanakkor kicsit aggasztó az iOS 6.1-ben található hibák száma. Az iOS 6.1.1 egy súlyos hálózati hiba jelentkezése miatt érkezett, de csak iPhone 4S-re, a többi masina nem kapta meg.

A most befutott csomagnál már ilyenről szó sincs, minden iOS 6 kompatibilis okoskészülékre elérhető lesz, az iPhone 3GS-ig, iPad 2-ig és a negyedik generációs iPod Touch-ig visszamenőleg. Az OTA (Over-the-Air) úton érkező frissítés mindössze 12,6 MB-os méretet öltött, így bárhol gyorsan letölthető és feltelepíthető majd. Persze az akkumulátor helyzetére azért nem árt figyelni, 50 százalék alatt általában nem ajánlottak az ilyen műveletek.

A hivatalosan közölt változások listáján mindössze egyetlen tétel szerepel: [list type="unordered"]

[*]Javítva lett az Exchange naptár egy hibája, ami megnövekedett hálózati tevékenységhez és ezzel együtt csökkent készenléti időhöz vezetett.

[/list]

Ugyanakkor több forrás is úgy véli, hogy más is van a háttérben. Például az el nem ismert biztonsági hiba, melynek köszönhetően az iPhone jelszóval védett képernyőzára megkerülhető volt. Az iOS 6.1.2 már elérhető, ha még nem frissült volna, akkor érdemes az ide vonatkozó menüt felkeresni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward