Gyorsan bővül a WP7 alkalmazástára

Bejelentette a Microsoft, hogy immár 15.000 alkalmazásfejlesztőt regisztráltak a Windows Phone 7-hez, a Marketplace-en ténylegesen elérhető alkalmazások száma pedig olyan erősen konvergál a 3.000-hez, hogy azt valószínűleg el is éri még legkésőbb 28-áig.

Gyorsan bővül a WP7 alkalmazástára

Bejelentette a Microsoft, hogy immár 15.000 alkalmazásfejlesztőt regisztráltak a Windows Phone 7-hez, a Marketplace-en ténylegesen elérhető alkalmazások száma pedig olyan erősen konvergál a 3.000-hez (a bejelentés óta talán át is lépte).

A fejlesztők létszámát tekintve ez az új érték 80%-os növekedést jelent szeptember óta, és természetesen az alkalmazások száma is ezzel arányosan növekszik. Todd Brix, a Microsoft illetékesének elmondása szerint minden fejlesztő nagyon keményen hajtja magát annak érdekében, hogy az ünnepekre elérhetővé tehesse az alkotásait (az USA-ban az idén nov. 26-ára eső ún. "fekete pénteken" kezdődött a nagy karácsonyi bevásárlási láz).

Az új alkalmazásokat és játékokat a Microsoft természetesen aktívan hirdeti is, ahol csak tudja - így például a Bing Visual Search-ön, de nem hagyják ki az Xbox dashboard lehetőségeit sem. Emellett természetesen zajlanak a hagyományosabb hirdetőkampányok, valamint a saját honlapjukat is alaposan feltöltötték az új alkotások reklámaival.

Nem elégednek meg azonban még ennyivel sem, ezért jelenleg is keményen dolgoznak a láthatóságuk növelésén; Brix elmondása szerint "minden képernyőn" meg akarnak jelenni, amit csak használnak az emberek a hétköznapi életük során; tényleg és szó szerint mindenkinek meg szeretnék mutatni, milyen remek programjaik vannak, és hogy azok mennyire kiaknázzák a WP7 lehetőségeit.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward