Gyorsak a G.Skill legújabb DDR4-es memóriacsomagjai

A leggyorsabb példányok DDR4-4266 MHz-es effektív órajelen üzemelnek, de vannak a kínálatban lassabb, alacsony időzítéssel büszkélkedő modellek is.

Gyorsak a G.Skill legújabb DDR4-es memóriacsomagjai

A G.Skill új memóriacsomagokkal bővítette Trident Z sorozatát, az újdonságok között pedig DDR4-4266 MHz-es effektív órajelen üzemelő példány is lapul. A friss memóriamodulok 8 GB-os, illetve 16 GB-os kapacitással rendelkeznek, kiszerelés tekintetében pedig kétcsatornás és négycsatornás csomagok közül lehet választani, így a termékek a Z170-es és az X99-es Intel platformokhoz egyaránt passzolnak.

A felhozatal legérdekesebb modellje kétségkívül a DDR4-4266 MHz-es kétcsatornás memóriacsomag, amely két darab 8 GB-os modulból áll. Az egyes modulok CL19-23-23-43-as időzítéssel, illetve 1,35 voltos üzemi feszültséggel dolgoznak, a memóriachipek hűtéséről pedig elegáns alumíniumlapok gondoskodnak. Az újdonságok között találunk még DDR4-3466 MHz-es, illetve DDR4-3200 MHz-es memóriacsomagokat is, ahogy az az alábbi táblázatból is kiderül.

Mindegyik memóriamodulon minőségi Samsung memóriachipek dolgoznak, amelyek 8 Gb-es kapacitással rendelkeznek. A névleges paraméterek beállítását XMP 2.0-s profil segíti, de az egyes memóriamodulok a JEDEC szabványban lefektetett DDR4-2133 MHz-es órajelen is hibátlanul működnek, méghozzá 1,2 voltos üzemi feszültség és CL15-ös időzítés mellett.

Galéria megnyitása grid_on

A memóriamodulok természetesen több teszten is átestek: a 4266 MHz-es memóriacsomagokat az ASUS ROG Maximus VIII Impact, míg a DDR4-3466 MHz-es és DDR4-3200 MHz-es memóriacsomagokat az ASUS Z170-Deluxe alaplappal hitelesítették.

A G.Skill tervei szerint valamikor júniusban válnak elérhetővé a Trident Z sorozat legújabb tagjai, azt viszont egyelőre nem árulta el a gyártó, hogy az egyes memóriacsomagok pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward