Gyors és takarékos 320GB Hitachi-módra

Kissé megkésve ugyan, de előállt a saját gyors (7.200RPM), 320GB-os HDD-jeivel a Hitachi is, kibővítve így a Travelstar vonalát.

Gyors és takarékos 320GB Hitachi-módra

Nem hagyhatta szó nélkül a Fujitsu hasonló jellegű alkotásait a Hitachi, így kissé megkésve ugyan, de előállt a saját gyors (7.200RPM), 320GB-os HDD-jeivel, kibővítve így a Travelstar vonalát a friss 7K320-asokkal.

A cég állítása szerint a 7K320-asok egyik fő különlegessége, hogy a sebességnövekedés ellenére a meghajtó semmivel sem fogyaszt többet, mint egy hasonló jellegű, de csupán 5.400-al pörgő darab - míg a másik az ellenállósága; a cég mérései szerint még teljes igénybevétel közben is képes elviselni akár 400G-s behatást is.

A 7k320-asok a 9,5 mm-es magasságukkal semmivel sem nagyobbak a szokványos laptop-merevlemezeknél, és a korábbi Travelstar-okhoz hasonlóan szintén SATA interfészt használnak, így minden további nélkül "rekeszelhetőek". A cég már szállítja is őket - és bár elsősorban kész gépekbe szánják őket, egyes forgalmazóknál elvileg önmagukban, külön is kaphatóak lesznek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward