Gyártók: nem fog segíteni a Win7 se az eladásokon

Pontosan az aggasztja az ASUS-t és más tajvani gyártókat a Win7 kapcsán, ami minket, felhasználókat megörvendeztet: hogy a Vistával ellentétben a Win7 végre nem igényel erőművet, hanem tökéletesen működik nem csak egy átlagos gépen, hanem akár egy netbookon is.

Gyártók: nem fog segíteni a Win7 se az eladásokon

Az aggasztja az ASUS-t és más tajvani gyártókat a Win7 kapcsán, ami minket, felhasználókat megörvendeztet: hogy a Vistával ellentétben a Win7 végre nem igényel erőművet, hanem tökéletesen működik nem csak egy átlagos gépen, hanem akár egy netbookon is.

Ami azonban kimondottan rossz hír a gyártók számára, mivel a PC-eladások jelenleg is igencsak döcögnek, és mivel a jelek szerint komoly esély van rá, hogy a Win7 végre egy valóban rendesen megírt oprendszer legyen, így még csak abban sem reménykedhetnek, hogy annak a megjelenésekor majd megugranak a PC-eladások, hiszen az embereknek így nem kell majd pusztán az új oprendszer miatt új gépet is venniük.

Meglátásuk szerint ahhoz, hogy a PC-piac valóban kijöhessen a gödörből, nem csupán hardveres és szoftveres fejlemények szükségeltetnek, hanem még mindenféleképpen az általános gazdasági környezet javulása is, hiszen jelen helyzetben sokan halasztanak el mindenféle nem-létfontosságú újítást vagy gépcserét.

Ezen a ponton azonban érdemes visszaemlékezni egy kicsit a HP vezetőjének már korábban szóvá tett álláspontjára, miszerint ők a maguk részéről éppúgy nem várnak a Win7-től semmiféle eladás-fellendítést, ahogy már anno a Vista-tól se vártak - holott ahhoz aztán valóban kellett új gép, nem is akármilyen. Akár előre látták már anno a felhasználók viszonyulását a Vista-hoz, akár nem, mindenféleképpen érdekes. A nagyon közül leginkább a Dell tűnik bizakodónak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward