Grafikai kártya kezdőknek

A WinFast PX8400 GS TDH Extreme a Leadtek legújabb, kezdőknek tervezett, 80nm-es technológián alapuló és NVIDIA GeForce 8400 GS grafikai feldolgozó egységekkel ellátott grafikai kártyája, amely 256MB DDR2 videómemóriát és 500/1200 MHZ GPU/Shader óramemóriát bocsát rendelkezésünkre.

Grafikai kártya kezdőknek

A WinFast PX8400 GS TDH Extreme a Leadtek legújabb, kezdőknek tervezett, 80nm-es technológián alapuló és NVIDIA GeForce 8400 GS grafikai feldolgozó egységekkel ellátott grafikai kártyája, amely 256MB DDR2 videómemóriát és 500/1200 MHZ GPU/Shader óramemóriát bocsát rendelkezésünkre. Alap jellemzőin túlmenően minimális CPU-igénybevétellel gondoskodik a csúcskategóriás képminőségről, bármilyen képernyőn - köszönhetően a H.264-es gyorsító hardware dekódolásnak. További érdekessége, hogy a kártyába integrált új HDTV kódoló egység és a Dual-Link DVI-I kapcsolat révén 1080p felbontásig valóban tökéletes TV-kimenetet biztosít és 30 colos LCD monitort is támogat 2560x1600 felbontással, 32 biten.

Az új kártya ezen felül tökéletesen megfelel az NVIDIA Lumenex Engine-nek is, így ultragyors frame rate esetén is tökéletes képminőséget és lebegőpont-pontosságot garantál, mindenben megfelelve így a vele szemben támasztott vizuális élmény-elvárásoknak. A világszínvonalú HDR világítás segítségével pedig a legösszetettebb környezeteket és effektusokat is teljesen filmszerű elevenséggel kelti életre, egészen hihetetlen és rendkívül valósághű élményt nyújtva.

A vadonatúj, Rifle bearing ventilátor-dizájnt és alacsony profilt is támogató Dual-Link DVI-I-t tökéletesen egyesítő WinFast PX8400 GS TDH Extreme tehát, a maga rendkívül eleven képeivel és remek teljesítményével tökéletes választás az otthoni színházhoz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward