Google Voice: telefonközpontot mindenkinek!

2007-ben vette meg a Google a GrandCentral-t, és gyakorlatilag hozzá se nyúlt - egész mostanáig. Most ugyanis elérkezettnek látták az időt, hogy reinkarnálják a nevezett szerzeményüket, és így is tettek, a Google Voice nevet adva a "gyermeknek" a keresztségben.

Google Voice: telefonközpontot mindenkinek!

2007-ben vette meg a Google a GrandCentral-t, és gyakorlatilag hozzá se nyúlt - egészen eddig. Most ugyanis elérkezettnek látták az időt, hogy reinkarnálják a nevezett szerzeményüket, és így is tettek, a Google Voice nevet adva a "gyermeknek" a keresztségben.

Lényegét tekintve a Google Voice egy online telefonközpont mindenkinek: bárki választhat magának egy telefonszámot a fiókjához, és a Google Voice onnantól többféleképpen is a rendelkezésére áll: elirányíthatja a hívásokat, hangüzeneteket, vagy akár SMS-eket is más számokra, a későbbi könnyebb átfésülés érdekében archiválhatja minden küldött és beérkező SMS-ét, automatikusan átírhatja szöveggé a beérkező hívásokat (amin persze még van mit fejleszteni, de már egy nagyon jó kezdet), és azokat akár SMS-ben is továbbíthatja egy másik számra.

A kliensen keresztül természetesen van lehetőség konferenciahívásokra éppúgy, ahogy olcsó nemzetközi telefonálásra is. Mindenesetre a szolgáltatás egyelőre még a béta fázisában tart, és így csak az egykori GrandCentral felhasználói számára elérhető, de állítólag rövid időn belül megnyitják az új alkotásukat a nagyközönség felé is, így ha valaki érdeklődik a lehetőségek iránt, ezen a címen feliratkozhat, és így nyomban kapni fog egy meghívót, amint elindul a szolgáltatás.

                                   

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward