Google: jön a Chrome patch

Néhány kisebb frissítés után a Google egy jelentősebb Chrome-javítást tervez kiadni, az ismert biztonsági hibákat fogja befoltozni és tartalmazni fog több, a felhasználó szempontjából lényeges újítást.

Google: jön a Chrome patch

Néhány kisebb frissítés után a Google egy jelentősebb Chrome-javítást tervez kiadni, amely az ismert biztonsági hibákat fogja befoltozni és tartalmazni fog több, a felhasználó szempontjából lényeges újítást.

Több adatvédelmi beállítási lehetőség, külön könyvjelző kezelő és újradolgozott felugró ablak-blokkoló, ami mostmár nem csupán kisméretűre fogja kicsinyíteni az ablakokat hanem keményebben fel fog lépni ellenük. - ez várható az új Chrome kiadásban.

Az új könyvjelző-kezelő az Options menü "Customize and control Google Chrome" opción keresztül lesz elérhető. Így lehetőség nyílik a könyvjelzők keresésére, áthelyezésére, importálására/exportálására, valamint mappák létrehozására is.

Az Options menü "Under the Hood" opcióján keresztül pedig egy csokorba lesznek összeszedve azok a beállítások, amikkel egy másik szolgáltatásnak küldött adatokat konfigurálhatjuk. Mint ahogy már írtuk, a felugró ablak kezelője is változáson esett át, mostmár a sarokban lévő kis terület mutatja a blokkolt ablakok számát valamint itt nyithatunk meg egyet ha szeretnénk.

A frissített fejlesztői változat a 0.4.154.18 verziószámot hordozza, miközben a jelenlegi legfrisebb végfelhasználói Chrome a 0.3.154.9-t. A fejlesztői változat nem érhető el a böngésző automata frissítő szolgáltatásával, helyette a Channel Chooser eszköz futtatásával tudjuk elérni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward