Google Earth 7.1: Street View Android-ra és iOS-re

A Google frissítette a Google Earth alkalmazást, így annak 7.1-es kiadása immár Androidra és iOS-re is elérhetővé teszi a Street View szolgáltatást.

Google Earth 7.1: Street View Android-ra és iOS-re

A Google Earth 7.1-es kiadása táblákon és okostelefonokon egyaránt működik, használatához pedig meglehetősen laza feltételeket kell teljesíteni. A Google Earth 7.1 használatához az iOS alapú mobil eszközöknek iOS 4.3-as, illetve ennél frissebb mobil operációs rendszert kell futtatniuk, androidos társaik pedig az elmúlt néhány év folyamán megjelent bármelyik Android változattal rendelkezhetnek, elindul rajtuk a Street View szolgáltatással felturbózott mobil Google Earth.

Az androidos kiadás felhasználói kezelőfelülete
Az androidos kiadás felhasználói kezelőfelülete

Az egyszerűen áttekinthető, letisztult felhasználói kezelőfelülettel érkező Google Earth 7.1 több városról is kínál utcaszintű térképet, ami sokszor jól jöhet: profitálhatnak belőle mind a fotelturisták, mind pedig azok, akik a Street View segítségével éppen egy épületet próbálnak megtalálni az adott helyszínen. A Street View szolgáltatás segítségével lépésről lépésre járhatóak be a különböző területek, így alaposan feltérképezhető az adott környék, híres építmény vagy műemlék - akár Full HD felbontás mellett, háromdimenziós nézetben is. Az alkalmazáson belül a Google Earth logóra kattintva a Wikipédia információs adatbázisa, illetve a Panoramio Photos szolgáltatása is elérhető - utóbbinak köszönhetően lélegzetelállító fotókat is nézhetünk az adott témakörben.

Az iOS-re írt kiadás felhasználói kezelőfelülete
Az iOS-re írt kiadás felhasználói kezelőfelülete

A Google Earth 7.1-es kiadását már mind az Android, mind pedig az iOS felhasználók kipróbálhatják. A megfelelő alkalmazás áruházon keresztül lehet beszerezni a szoftver legfrissebb kiadását.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward