Gigabyte GeForce GTX 590, különleges csomagban

Gigabyte GeForce GTX 590, különleges csomagban

Az Nvidia egy különös videó segítségével erősítette meg, hogy csütörtökön, azaz holnap végre hivatalosan is hódító útjára indul a vállalat legfrissebb csúcskártyája, amely két GPU-val érkezik és a GeForce GTX 590-es típusjelzést viseli. A friss jövevény megjelenéséig tehát már nem sok idő van hátra és ez látszik is a friss híreken.

Külföldi szerencséseknek alkalmuk nyílt megtekinteni a Gigabyte speciális csomagját, amellyel a GeForce GTX 590 rajtjára készül. A gyártó a referencia felépítéssel rendelkező GeForce GTX 590-es videokártyát, a hozzá tartozó kiegészítőket és kábeleket, valamint egy Gigabyte GHOST M8000X típusú, játékosoknak szánt egeret pakolt a csomagba, amely egy hatalmas ládában kap helyet. A "csomagolás" igen látványosra és egyedire sikeredett, annak pedig sokan külön örülni fognak, hogy a vállalat a csúcskártya mellé egy felsőkategóriás egeret is mellékel, amely még súlyokkal is rendelkezik a még profibb irányítás érdekében.

A prémium csomagról érkezett hírek mellett további érdekességekre is fény derült. Napvilágot láttak a videokártya pontos specifikációi és a Gigabyte belsős tesztjei is, amelyek végre megmutatják, hogy a GeFRorce GTX 590 teljesítménye hol helyezkedik el a nagy rivális csúcskártyájához, a Radeon HD 6990-éhez képest. A teszteket 3DMark Vantage-ben és 3DMark 11-ben, valamint néhány játék alkalmazásával végezték el, az eredmények pedig nem túl meglepőek: hol a GeForce GTX 590 teljesít jobban, hol pedig a Radeon HD 6990, szoros a küzdelem a két csúcskártya között.

A Gigabyte különleges videokártya csomagja egyébként Kínában már feltűnt, ahol átszámítva alig kerül kevesebbe 1150 dollárnál.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward