Gigabyte alaplap nForce 790i lapkakészlettel

A Cebit rendezvényen tonnaszámra kerülnek ki a jobbnál-jobb memóriák, alaplapot, videókártyák stb. Most egy NVIDIA nForce 790 SLI lapkakészlettel rendelkező Gigabyte alaplapot sikerült elcsípnünk és bemutatnunk.

Gigabyte alaplap nForce 790i lapkakészlettel

A Cebit rendezvényen tonnaszámra kerülnek ki a jobbnál-jobb memóriák, alaplapok, videókártyák stb. Most egy NVIDIA nForce 790 SLI lapkakészlettel rendelkező Gigabyte alaplapot sikerült elcsípnünk és bemutatnunk.

Az új alaplap támogatja a DDR3 memóriákat, a 45 nanométeres gyártási technológiával készült központi egységeket, valamint az 1333 MHz-es FSB-t is. Több változatban fog piacra kerülni, az Ultra modell például 1600 MHz-es maximális FSB-jével nagyon jó tuninglehetőséggel kecsegtet.

A GA-790SLI-DQ6 névre keresztelt alaplapon csúcsminőségű elektronikai összetevők találhatók meg, amik jobban tűrik a túlhajtást, valamint minimalizálják az energiafogyasztást, és meghosszabbítják az alaplap életét. A Gigabyte dinamikus energia megtakarítási technológiája sajnos az NVIDIA lapkakészlet inkompatibilitása miatt nem kapott helyet az egységen.

Az alaplapon három darab 16-szoros sebességű PCIe 2.0 foglalat kapott helyet, így a GA-790SLI-DQ6 támogatja a 3-utas SLI technológiát. A legforróbb egységeket a teljesen réz Silent Pipe és Crazy Cool passzív hűtések tartják hidegen. Árról egyelőre nincs információnk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward