Géptávirányítás hardveresen

Hatékony hardveres megoldás az IOGEAR-től azokra az esetekre, amikor a szoftveres megoldások csődöt mondanak.

Géptávirányítás hardveresen

Sokszor jól jönnek az olyan programok, amelyekkel rácsatlakozhatunk más gépekre és távolról irányíthatjuk őket, segítve bárkinek bármiben, ha csak kell, vagy akár saját otthoni gépünkön is elintézetünk bármit, ami épp szükséges - ha azonban valamiféle hardveres, vagy épp rendszerhiba merül fel, úgy a szoftveres megoldás meg van lőve.

Ilyesféle problémák áthidalására és a távirányítás minél zökkenőmentesebbé tételére állt elő az IOGEAR a PCPortal névre hallgató alkotásával, ami nem más, mint egy hardveres, Ethernet porton keresztül működő megoldás a fent vázolt problémára.

Segítségével könnyen és kényelmesen csatlakozhatunk a célgéphez, olyan problémákat is sikeresen diagnosztizálva, amelyeket másképp nem lehetne (így például az olyan eseteket, ha a Windows be sem indul rendesen - vagy épp azokat, amelyekben elindul ugyan, de különféle szoftveres- vagy konfigurációs kuszaságok miatt nem lehet rendesen csatlakozni hozzájuk).

A PCPortal tehát valóban egy jó és hasznos eszköz, viszont ennek megfelelően megvan az ára is: $499 . Ha azonban valami oknál fogva gyakran kell mások gépeivel foglalkoznunk, vagy épp a sajátunkhoz kell gyakran hozzáférnünk távolról is, akkor mindenképpen egy hamar megtérülő befektetésként foghatjuk fel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward