GeForce hotfix javítja a Chrome alatt jelentkező bugot

Az Nvidia gyorsan reagált a felhasználói panaszokra, így már kész is a gyorsjavítás, ami a Chrome-ot érintő bug mellett a G-Sync működését is javítja.

GeForce hotfix javítja a Chrome alatt jelentkező bugot

Az Nvidia kiadott egy friss gyorsjavítást, ami több problémát is orvosol. A GeForce videokártyák tulajdonosai az elmúlt napok folyamán több panaszt is megfogalmaztak, amelyek mindegyike driver hibára vezethető vissza – ezért is érkezett a gyorsjavítás.

Az egyik probléma, hogy Google Chrome futtatásakor a korábbi WHQL driver használata mellett alkalmazás- és driver-összeomlásra lehet számítani, amit egy szoftveres bug okoz. A GPU gyorsítást használó webböngészők esetében a visszajelzések szerint előfordul szoftver- és alkalmazás-összeomlás, ám ez a GeForce 353.38 Hotfix jóvoltából remélhetőleg már a múlté.

Szintén kellemetlen probléma, hogy azoknál a konfigurációknál, amelyeknél a G-Sync támogatás engedélyezve van és használatban is van, az egyes alkalmazások ablakai közötti váltás lassú, az alkalmazások pedig viszonylag lassan indulnak el.

Aki a fenti problémák közül bármelyiket tapasztalja, telepítse a GeForce 353.38 Hotfixet, viszont akkor, ha a jelenlegi driverrel is hibátlanul működik a rendszer, felesleges váltani. Maga a gyorsjavítás egyébként a Game Ready 353.30 WHQL driverre alapoz, gyakorlatilag csak és kizárólag a fentebb taglalt területeken különbözik tőle.

A gyorsjavítás Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszerhez érhető el, természetesen 32- és 64-bites kiadásban egyaránt – és nem csak asztali-, hanem mobil videokártyákhoz is. A GeForce 353.38 Hotfix letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward