GeForce HotFix érkezett az Image Sharpening hibára

Az új verzió a GeForce 445.75-ös driverre épül, így aki az említett hibát nem tapasztalja, felesleges letöltenie ezt a HotFix-et.

GeForce HotFix érkezett az Image Sharpening hibára

Az Nvidia legutóbbi GeForce eszközillesztő-szoftvercsomagja pont a napokban jelent meg, elsődleges célja pedig az volt, hogy optimalizációkat nyújtson a Half-Life: Alyx című játékhoz. A csomag akkoriban egyetlen hibajavítást sem tartalmazott, plusz az ismert és kijavításra váró hibajelenségek listája még mindig elég hosszú volt – hosszabb, mint az előző kiadásé.

Szerencsére egy kellemetlen hibára időközben érkezett gyógyír a GeForce HotFix 445.78-as csomag formájában, vagyis a jelek szerint elértek a panaszok egy olyan tűréshatárt, amely arra késztette a fejlesztőket, ne várjanak a javítással a következő nagy driver kiadásáig. A most kijavított bug, ami az Image Sharpening funkciót érinti, lényegében azt okozta, hogy egyes DirectX 11-es játékok nem indultak el akkor, ha az Image Sharpening funkció globálisan engedélyezve volt az Nvidia Control Panelen belül. A HotFix telepítését követően ilyen indítási nehézségekre már nem kell számítani, legalábbis az Image Sharpening bug miatt.

A friss HotFix igazából a GeForce 445.75-ös kiadásra épül, vagyis a fenti hibajavítást leszámítva ugyanazt kínálja, így akinél nem okozott problémákat az Image Sharpening bug, ezt a verziót nem szükséges telepítenie. A drivert egyébként innen tölthetik le az érdeklődők.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap