GeForce GTX 880 rajt a Gamescom alkalmával?

Az legújabb találgatások egy 3DMark Fire Strike eredmény publikálása után indultak meg.

GeForce GTX 880 rajt a Gamescom alkalmával?

Az Nvidia a legfrissebb hírek szerint hamarosan új, Maxwell architektúrára támaszkodó GPU-val ellátott videokártyákat dobhat piacra, amelyek között felsőkategóriás termékek is jelen lehetnek – akár még a GeForce GTX 880 érkezésére is számíthatunk.

A GeForce GTX 880 neve egy rejtélyes 3DMark Fire Strike screenshot kapcsán merült fel ismét, amelyen a videokártya adatait ugyan nagyrészt olvashatatlanná tették, de a látható részletek alapján sokan úgy vélik, az elmosott feliratból kiolvasható a GeForce GTX 880-as típusjelzés.

A fentiek alapján már szárnyra is kapott a pletyka, hogy az augusztus közepén megrendezésre kerülő Gamescom gaming expo alkalmával be is mutatkozhatnak az új Maxwell alapú Nvidia videokártyák – akár a GeForce GTX 880 is.

A korábbi információk alapján az sem lenne meglepő, ha az említett rendezvényen csak néhány információmorzsát hintene el az Nvidia a Maxwell alapú újdonságokkal kapcsolatban, de rajtjukat csak egy későbbi időpontra tartogatná. Így vagy úgy, az biztos, hogy a GM204-es GPU lesz az Nvidia következő nagy dobása a teljesítményre kihegyezett videokártyák piacán, most már csak az a kérdés, hogy a várva várt újdonsággal felszerelt videokártyák mikor jelenhetnek meg.

A fentiek alapján kíváncsian várjuk, mit tartogat a Gamescom, de akkor sem leszünk csalódottak, ha nem mutatkoznak be újabb Maxwell alapú videokártyák, hisz látszólag nem túl komoly lábakon álló pletykáról van szó, ami az "uborkaszezonban" eléggé szokványos.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward